Nie chcialem zakladac tematu ale jak przeszukiwalem stare to linki byly juz "nieswieze". Tak jak w temacie prosilbym o sprawdzony socreboard i paczke ze wszystkimi logami HD najlepiej do wgrania przez Dkz studio.
Jezeli robie zle to prosze o instrukcje...
Robie to tak.
Wlanczam plik Dkz, po czym biore apply patch in folder i zaznaczam folder dat, a pozniej klikam OK, laduje sie i pisze ze wszystko dobrze, a jak wlaczam gre scoreboard jest popsuty, nie taki jak na zdjeciu, a gdy wgrywalem inny gra pozostala bez zmian...
.:KUNA:.
Nov 10 2007, 16:57
Nie chciales zakladac tematu, to zalozyles 3 XD
Cytat(..::Igor::.. @ Nov 10 2007, 17:01:39)

Nie chciales zakladac tematu, to zalozyles 3 XD
Ojjj sorka, nie zauwazylem prosze o usuniencie tych dwoch tematow.
Odswiezam temat... pomoze mi ktos?
KSG1946
Nov 11 2007, 20:59
W pliku do którego wgrywasz jest plik odpowiedzialny za układ scoreboarda na ekranie (chyba unknown_0000). Jeśli wgrywałeś wcześniej jakiegoś to prawdopodobnie został ten plik z tamtego. Wyciągnij ten plik z czystego 0_text/p_text (nie pamiętam do którego wgrywa się scoreboardy

) i wsadź go do swojego i wtedy wsadź scoreboard. Nie wiem czy to tak było ale tak mi się wydaje
To nie to... ja sciagnalem caly plik 0_text... a moze to przez to ze to Dkz studio nie dziala do pes6? Jest to wersja 9.0 2004/2005 i nie pisze ze jest przeznaczona do pes6. Jest jakas nowsza wersja??? Jesli tak to prosze o linka
Jednak nie ,sciagnalem nawet 9.2 i to samo. Scoreboardy sa zepsute, kazdy....