Cytat(Balon14 @ Nov 10 2007, 13:02:53)

Siemka wszystkim założyłem ten temat po to by się dowiedzieć jak uderzyć piłkę głową celnie w kierunku bramki jak ja uderzam w strzał ( u mnie klawisz D ) no to uderza piłkę głową ale bardzo nie celnie a jak próbóje na kierować strzałkami do bramki to już wogule albo uderzy kozłem ze bramkarz może wypic herbate i zlapac pilke albo wogole w nia nie trafia !!! POMOCY !!!
I druga rzecz co zrobic jak stoje przy wolnym zeby ludzie wchodzili głęboko a nie stali za polem karnym a dwóch w polu chcem zeby wszyscy tam weszli mozna jakos ich zaprosic do pola karnego ( nie chodzi mi o obroncow tylko o pomocnikow i napad ) PROSZE O ODPOWIEDZ !!!!!
1) Uderzenie głowa zalezy od tego czy wcisniesz D czy nie. A to JAK uderzy glowa nie zalezy juz od Ciebie tylko od ustawienia, krycia, sytuacji, umiejetnosci zawodnika, formy itp itd. Jedyna rada to spróbuj naciskac moze D pozniej, wczesniej, dluzej, krocej.
2) Jest taka opcja w set tactics gdzie manualnie kierujesz ustawieniem formacji. Podczas gry jest takie 5 kwadracikow kolo nazwiska gracza i gdy "swieci sie " czerwony druzyna gra najbardziej ofensywnie. Wtedy tez przy rogach, wolnych jest najwiecej twoich zawodnikow. Aby to zmienic nalezy wcisnac bodajze L1+ (R1 lub R2) i zmienic wykonywujacego staly fragment gry (jest to tak jakby zapisanie zmian ustawienia ktore dokonales w trakcie meczu).