wielan_CFC
Nov 7 2007, 21:16
Witam. Mam duuuży problem, ponieważ nie mogę zpaisać gry, wyedytowanych danych itp. Wyświetla mi się błą treści:
Insufficient space for save
Na 100% mam miejsce na dysku Smile Więc nie wiem o co chodzi. Proszę o szybką odpowiedź Sad Będę wdzięczny za pomoc.
Rossoneri1990
Nov 8 2007, 14:34
Już ten problem był poruszony na forum
niestety nic z tym tak naprawde nie da sie zrobić ,chociaż ja poprostu wkleiłem Of'a od kumpla i jego save z karierą i na tym mi sie zapisuje
olivier
Nov 8 2007, 15:37
Cytat(Rossoneri1990 @ Nov 8 2007, 14:38:52)

Już ten problem był poruszony na forum
niestety nic z tym tak naprawde nie da sie zrobić ,chociaż ja poprostu wkleiłem Of'a od kumpla i jego save z karierą i na tym mi sie zapisuje

Jak sie nie da nic zrobić?Napisałem juz co trzeba zrobić aby zapisywało i było to w temacie "Gra nie zapisuje zmian"
Rossoneri1990
Nov 8 2007, 22:23
Hej Oliver ja jakoś mam podłaczonego pada i nic nie działa dalej nic nie moge zapisywać i mi sie pokazuje insufficient space to save !!! tak więc nie srej koprem !!! po prostu napisałem co można zrobić ja ten twój sposób z padem nie działa
olivier
Nov 8 2007, 22:52
Ten sposob z padem to wirtualny pad gra sie na klawiaturze tylko,że PES czyta to jako pada a gracie na klawiaturze.Mi chodzi i innym również.
Rossoneri1990
Nov 9 2007, 00:53
Ja mam pada i miałem go podłączonego od początku i pytało mnie za każdym razem o poziom i te bzdury, dopóki nie przyniosłem zgranych zapisów kumpla Of'a i zapisu z master league teraz juz mnie nie pyta i Of'a sie zawsze ładnie załaduje po uruchomieniu ,tylko mi po prostu wcześniej of sie nie chciał utworzyć i nie miało czego czytać moich ustawień z poziomem i innymi bzdetami , ale teraz jest ok (z tym ze np. powtórki bramki nadal nie moge zapisać i innych rodzajów zapisu ,prócz ML bo ten plik zgrałem od kumpla i zapisuje na nim,) Krótko po prostu gra nie tworzy plików zapisu i nie piszcie mi tu o padzie bo mam go podłączonego cały czas
kasztan
Nov 17 2007, 20:44
czy moglby mi ktos przeslac swoj zapis z master league przez gadu gadu jakby co to dzieki oto moje gg 8658760 tylko najpierw nich do mnie cos napisze to sobie go dodam do listy na gg dzieki
Wystarczy, że utworzysz plik o nazwie PES2008_ML01.bin i w grze go nadpiszesz
kasztan
Nov 18 2007, 09:59
Cytat(golex @ Nov 17 2007, 23:22:19)

Wystarczy, że utworzysz plik o nazwie PES2008_ML01.bin i w grze go nadpiszesz
ale gdzie go mam utworzyc?i czy mam utworzyć skrót,folder czy moze cos innego?
kasztan
Nov 19 2007, 15:42
prosze was niech ktos mi wysle na gg 8658760 swoj plik z master league bo granie towarzyskich juz mnie znudzilo pomozcie prosze za pomoc dziekuje
kasztan
Nov 19 2007, 15:48
prosze was niech ktos mi wysle na gg 8658760 swoj plik z master league bo granie towarzyskich juz mnie znudzilo pomozcie prosze za pomoc dziekuje
Wystarczy, że się stworzy plik o nazwie PES2008_ML01.bin a jeśli macie problemy z ''insufficent space for save'' to wystarczy pzypisac literke C do jakieis partycji
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.