lukasso- wiesz, sam mam kilku kolegów z podwórka, którzy używają bardziej wyrafinowanego słownictwa, niż pan geloelo

Czytając twoja jakże mądrą wypowiedź mam tylko jedno pytanie- Jak mam ci pokazać kompilacje z konsoli? o_O
Jak coś to walcie we dwóch na PW, dam wam odnośnik URL do strony wikipedii, na której wyjaśnione macie pojęcie "Krytyka" i "Samokrytyka", tak, ja czasem siadam do kompa żeby się czegoś mądrego dowiedzieć a nie bezmyślnie cisnąć w jedną grę
btw. w regulaminie nigdzie nie ma żeby osoby nie dające swojej kompilki nie mogły oceniać innych więc pozostaje mi użycie zwrotu "odwalta się"....umm jaki jestem niegrzeczny
No i może jeszcze dodam że jak któryś będzie miał jakieś chore schizy albo urojenia to zapraszam do ciekawej konwersacji na PW bo widać, w tym temacie nie można się swobodnie wypowiedzieć

tak więc, nie będe już tutaj zaglądał, co jest równoznaczne z tym że możecie sobie darować pisanie na mnie bluzgów i przekleństw rodem z podwórka, mam nadzieje że wyjaśniłem to dość łopatologicznie