Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowa Strona O Pes2008
board.issonline.pl > Inne > Ludzie
Pro-Evo-S
Stronka się rozwija...

W pierwszym dniu stronę odwiedziło ponad 200 unikalnych użytkowników.

Będziemy jednak mocno pracować aby osiągnąć zamierzony cel.

Chciałbym bardzo aby ta strona się rozwinęła i szukam chętnych do pomocy. Na start mam już zaplanowany początkowy plan marketingowy ale z chęcią przyjąłbym do współpracy ludzi, którzy:

-mogliby pisać newsy
-zajęliby się sprawami reklamy strony
-zajęliby się stworzeniem i rozwinięciem forum tejże strony
-zajęliby się oprawą graficzną strony

Własne propozycje współpracy również mile widziane

Adres strony to http://proevo2008.yoyo.pl ale również możecie ją znaleźć pod adresem http://pro-evo2008.ocom.pl

P.S.
Projekt naprawdę uważam za poważny i liczę się również z tym że może nie wypalić. Aczkolwiek na podane wyżej stanowiska szuka osób rzetelnych i sumiennych, które również tą sprawę będą brać na serio

Dziękuje i pozdrawiam

P.S2
Jeżeli jesteście chętni do współpracy piszcie posty co moglibyście robić i zostawiajcie swoje gg lub mail albo piszcie do mnie na gg

p.s 3
Zapraszamy też do rejestracji na forum i uczestniczeniu w życiu strony i forum

bilak
ale spam ...

zajebiste logo macie ^^
siano
Cytat(proevoleague.bnx.pl @ Oct 27 2007, 17:41:18) [snapback]193245[/snapback]
P.S.
Projekt naprawdę uważam za poważny i liczę się również z tym że może nie wypalić. Aczkolwiek na podane wyżej stanowiska szuka osób rzetelnych i sumiennych, które również tą sprawę będą brać na serio

Poważne serwisy nie kradną newsów takich debili, jak ja....

Cytat(issonline.pl)
Kiedy po raz pierwszy potwierdzaliśmy powstanie polskiej wersji językowej PES2008, pewni byliśmy tylko wersji PC oraz jej braku na PS2. Sfera konsolowa pozostawała nadal niewiadomą.

Wielu nowych, jak i młodych, graczy z niecierpliwością oczekiwała na potwierdzenie się informacji o spolszczeniu nowego dziecka Konami.

Apetyty graczy, liczących na lokalizację, podsycał fakt, iż gra ukaże się z kilkudniowym opóźnieniem.
Dziś jednak możemy z całą pewnością stwierdzić: nie będzie polskiej wersji językowej PES2008 na konsole.

Jest to potwierdzona informacja, której źródłem jest sam dystrybutor.

Dla przypomnienia przedstawiamy oficjalne daty polskich premier:
  • PS2: 8 listopada (179,90pln)
  • PS3: 8 listopada (249,90pln)
  • X360: 8 listopada (239,90pln)
  • PSP: 22 listopada (149,90pln)
Wersja na PC ukaże się dalej w listopadzie.

Cytat(www.proevo2008.yoyo.p)
Teraz wiadomo na pewno, że spolszczona zostanie tylko wersja na PC. A więc nie będzie polskiej wersji językowej PES2008 na konsole.

Jest to potwierdzona informacja pochodząca od samego dystrybutora.

Dla przypomnienia przedstawiamy oficjalne daty polskich premier:

* PS2: 8 listopada (179,90pln)
* PS3: 8 listopada (249,90pln)
* X360: 8 listopada (239,90pln)
* PSP: 22 listopada (149,90pln)

Wersja na PC ukaże się dalej w listopadzie.

Ciekawsotka, co?
A gdyby tak IO było nieprawdowmówne? Przecież tej informacji nie ma nigdzie w innych mediach...

Tak, czy siak, powodzenia. Bylebyście dalej działali już o własnych siłach.

Update: po dojrzeniu "autora" newsów wszystko staje się jasne wink.gif
Kolega pesman już wielokrotnie (jeszcze w barwach pro-evo) podpieprzał newsy mannerowi.
Raffels
Stary, zakładając nowy "serwis" mam nadzieję, że będziesz sam wyszukiwał materiały na newsy i je samodzielnie pisał a nie kopiował je z tej strony, jak to miałeś w zwyczaju na pro-evo... Tak daleko nie zajedziesz.
Buffon93
Jak na serwis na darmowym serwisie masz dość dużo odwiedzin, ale to kopiowanie newsów dry.gif nie za bardzo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.