Vadiim
Oct 27 2007, 01:06
Nie widzialem glownego tematu z problemami tak wiec zakladam nowy watek .
Problem mam nastepujacy ..
Mam wersje FLT gry .
Zainstalowalem wszystko ladnie ..
Krakusem najechalem ..
Odpalam gre i jest caly czas czarny obraz i po chwili sie pojawia wiadomosc, ze aplikacja zostaje zamknieta...
Ustawione jest na medium (wyzej nie wyciagne ) w demie gra chodzila bez problemu na medium, z tym, ze bez dzwieku
Teraz sie w ogole wlaczyc nie chce, zainstalowalem dirxt z plyty wpisalem nawet do rejestru (choc po wpisaniu w ogole pisalo, ze gra jest nie zainstalowana - po kliknieciu na exe)
Nie mam pojecia co mam robic?
Jakas pomoc?
z gory dziekuje.,
.:CR7:.
Oct 27 2007, 01:13
Może spróbuj krakusa Vitality. Jest lepszy od FLT:)
Orange_91
Oct 27 2007, 08:29
Cytat(Vadiim @ Oct 27 2007, 02:10:31) [snapback]193091[/snapback]
Mam wersje FLT gry .
Krakusem najechalem ..
Odpalam gre i jest caly czas czarny obraz i po chwili sie pojawia wiadomosc, ze aplikacja zostaje zamknieta...
Ustawione jest na medium (wyzej nie wyciagne ) w demie gra chodzila bez problemu na medium, z tym, ze bez dzwieku
Teraz sie w ogole wlaczyc nie chce, zainstalowalem dirxt z plyty wpisalem nawet do rejestru (choc po wpisaniu w ogole pisalo, ze gra jest nie zainstalowana - po kliknieciu na exe)
Jakas pomoc?
z gory dziekuje.,
Wersja FLT gry? Co to za wersja? Moze idz do skleu i powiedz ze ci jakas wadliwa gre sprzedali powinni ci wymienic
Vadiim
Oct 27 2007, 09:50
Cytat(Orange_91 @ Oct 27 2007, 09:33:41) [snapback]193110[/snapback]
Wersja FLT gry? Co to za wersja? Moze idz do skleu i powiedz ze ci jakas wadliwa gre sprzedali powinni ci wymienic
tss ;p
tadzik_666
Oct 27 2007, 10:01
Cytat(Vadiim @ Oct 27 2007, 02:10:31) [snapback]193091[/snapback]
Mam wersje FLT gry .
Krakusem najechalem ..
Jakas pomoc?
z gory dziekuje.,
ja mam dokładnie tak samo jak Vadiim.ta sama wersja i to samo wyskakuje.ściągnąłem crack Fairlight,(bo flt to znaczy właśnie że została skonwertowana przez team Fairlight).ściągałem różne cracki i nic nie pomagało.cały czas wyskakuje to samo.więc poradźcie dla nas obu,co trzeba zrobć aby się gierka odpaliła
Tomi84
Oct 27 2007, 10:07
Ja mam błąd z Kitserverem. Kitserver działa, tylko na orginalnym pliku exe. Ja mam grę orginalną z Ultimy ale wrzuciłem sobie cracka żeby nie używać cały czas płyty od PESa, ale na cracku wywala właśnie błąd "Program wykonał.." Po podmienieniu na orginalny exe i odpaleniu z płyty wszystko działa. Druga sprawa, że przy moim Radeonie 9550 XT GeCube nawet odblokowanie High detali nic nie dało bo gra niby się uruchamia, ale jest tylko dźwięk i czarny obraz....wniosek z tego takie, że czas zainwestować w kartę z DX9.0c i Pixel Shader 3.0
tadzik_666
Oct 27 2007, 10:16
u mnie na orginalnym .exe pisze "Wrong disc inserted.
Please insert the orginal PES2008 CD/DVD"
nie wiem,co robić.jak ktoś mógłby mi pomóc,np.linkami,to piszcie na moje gg : 8165603 lub na priva,bo na forum warezowanie jest karalne
mythbuster
Oct 27 2007, 10:18
No nie dziwne, że bez cracka ci wyskakuje takie coś...
tadzik_666
Oct 27 2007, 10:19
to ja wiem,a czytałeś wcześniej???z crackiem wyskakuje mi błąd aplikacji
mythbuster
Oct 27 2007, 10:21
a, mi też wyskakiwało, ale zaznaczyłem Nullify Movie Playback w settings.exe i śmiga.
tadzik_666
Oct 27 2007, 10:22
a ty skąd pobrałeś cracka,tego co ci działa????na privata napisz albo gg,bo % dostaniesz
Vadiim
Oct 27 2007, 10:29
tadzik666
zobacz czy Twoje pliki w folderze IMG takie jak :
s_i.img
rs_s.img
rv_e.img
rv_f.img
rv_g.img
rv_i.img
rv_q.img
rv_s.img
title
nie waza czasem az 0 kb..
Juz chyba znam powod
Wiekszosc pliku wazylo 0 kb tak wiec gra nie miala prawa sie urochomic..
zaraz zobacze czy z poprawnymi imejdzami dzialac bedzie.
tadzik_666
Oct 27 2007, 10:31
wszystkie ważą tyle ile powinny,
a do czego jest s_i.img???bo ja mam tylko po angielsku i nie ma u mnie tego pliku
Tomi84
Oct 27 2007, 10:37
QUOTE(tadzik_666 @ Oct 27 2007, 11:20:45) [snapback]193143[/snapback]
u mnie na orginalnym .exe pisze "Wrong disc inserted.
Please insert the orginal PES2008 CD/DVD"
nie wiem,co robić.jak ktoś mógłby mi pomóc,np.linkami,to piszcie na moje gg : 8165603 lub na priva,bo na forum warezowanie jest karalne
Pisząc orginalne exe. miałem na myśli oryginalne exe i oryginalną płytę z PESem. Jeśli masz wersję z netu to nie dziwne że wyskakuje Ci taki komunikat.
kitserwer ten 7c nie działa. w demie mi dzialalo to zwiekszenie detali a w pełnej nie chce sie uruchomic pes jak zainstaluje kitserwer :| karta 86gt sonic +
Tomi84
Oct 27 2007, 10:44
QUOTE(rahh @ Oct 27 2007, 11:44:49) [snapback]193161[/snapback]
kitserwer ten 7c nie działa. w demie mi dzialalo to zwiekszenie detali a w pełnej nie chce sie uruchomic pes jak zainstaluje kitserwer :| karta 86gt sonic +
Na oryginalnym PESie musi działać. Musi być tylko oryginalny plik exe z płyty. Na crackach nie działa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.