Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: New Kitserwer Oe Patch V 3.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
zomek
Czytam różne posty z tekstami za mało twarzy zawodników zagranicznych , więc postanowiłem to zmienic i dodaje wiele twarzy zawodnikow z lig zagranicznych , jak narazie dodalem kilka twarzy do oe , przerobilem cala premiership i cala primera division.
Dzis jeszcze albo jutro wrzuce kitserwera z mapem. Pozdro ;D

Oczywiście po władowaniiu twarzy posprawdzam czy nie ma ferelnych wrzy zeby do win nie wywalalo
potter
swietna sprawa , np w OE v 2,0 byl Napoleoni teraz nie ma
Mam nadzieje ze dodasz mordy Legionistow , ktorych robil bartek-brt itd itd
Tylko nie upaj na rapida i SS.com tongue.gif
Scooby-Doo
Zomek dzieki. Fajnie że poświęcasz na to swój czas smile.gif też mam trochę twarzy w swoim starym KS ale nie chciało mi sie ustawiać w map bo już ostatnio dosyć długo przy tym siedziałem i jak o tym pomyśle to masakra tongue.gif Dobra ja gonie do budy ale za 3 h wracam biggrin.gif Powodzenia zomek ! smile.gif
szołpas
Cytat(Scooby-Doo @ Sep 25 2007, 09:39:29) [snapback]186920[/snapback]
Zomek dzieki. Fajnie że poświęcasz na to swój czas smile.gif też mam trochę twarzy w swoim starym KS ale nie chciało mi sie ustawiać w map bo już ostatnio dosyć długo przy tym siedziałem i jak o tym pomyśle to masakra tongue.gif Dobra ja gonie do budy ale za 3 h wracam biggrin.gif Powodzenia zomek ! smile.gif

zomek sciagnij pake altera i z jego paczki powrzucaj duzo mord bo sa chyba najlepsze wink.gif
zomek
podasz link?
szołpas
Cytat(zomek @ Sep 25 2007, 11:15:33) [snapback]187000[/snapback]
podasz link?

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=9476
jest tam link do OFa milanisty i mike ... face i hair server (w ktorym są same najlepsze mordy wink.gif)
Bartolek
mozecie tez dodac zagramniczne stadiony takie jak delle alpi czy nou camp rolleyes.gif
zomek
ok dzisiaj chyba nie bedzie jutro moze w koncu to troche roboty ale napewno w tym tygdoniu smile.gif
Orange_91
Cytat(zomek @ Sep 25 2007, 09:27:09) [snapback]186918[/snapback]
Czytam różne posty z tekstami za mało twarzy zawodników zagranicznych , więc postanowiłem to zmienic i dodaje wiele twarzy zawodnikow z lig zagranicznych , jak narazie dodalem kilka twarzy do oe , przerobilem cala premiership i cala primera division.
Dzis jeszcze albo jutro wrzuce kitserwera z mapem. Pozdro ;D

Oczywiście po władowaniiu twarzy posprawdzam czy nie ma ferelnych wrzy zeby do win nie wywalalo

Takie male pytanie pytales autorow?
zomek
niee , ale to jest tylko kitserwer to myslalem ze nie musze pytac , wiec pytam teraz moglbym?

zostala mi polowa serie A , Ligue 1 i Bundesliga w przeciagu 3 dni bedzie w koncu pes to nie cale zycie
d-note
To robisz tego kitservera czy nie ?? wink.gif
zomek
robie robie sorkiii ale musialem wyjechac z miasta , sprawy rodzinne , a zapomnialem pesa wgrac na laptopa ze stacjonarnego ;/ dzis skoncze serie a
d-note
A kiedy możemy sie spodziewać finala ??
potter
Coś konkretny niewypał z tym Twoim kitsem co miał byc w 3 dni skończony
d-note
Kiedy zrobisz tego kitservera... dry.gif
Scooby-Doo
Sami sobie zróbcie a nie jęczycie biggrin.gif Może znowu musiał wyjechać albo nie ma czasu a wy płaczecie jakby ten KS miał uratować wasze życie...
potter
Wole jęczęc niz szczekać to po pierwsze
A po drugie to ja nie marudze i tak bym tego nie sciagnal , bo by mi sie patch zjebal , tylko sie dziwie temu zonkowi ze pisze takie pierdoly a potem leci w chuja , to tak jakbm ja napisal ze jutro wydam patcha z ligi korei polnocnej i ze dodatkowow w pesie bedzie zuzel
d-note
Z tego co się zoriętowałem kitserver pojawi się jutro (czyli w niedzielę) wink.gif tongue.gif
Kamlot
Zomek żyjesz? I co będzie ten kiserver czy nie?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.