Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nie Sprawiedliwy Wynik
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
lukaszbyk
cześć przed chwilą grałem mecz z kolegą o nicku bruno9991 graliśmy mecz wygrywałem 1-0 a on zrobił pauze gdy miałem piłke i biegłem do jego bramki poczym jak już wszedł spowrotem do gry tak z nienacka to zabrał mi piłke i strzelił mi bramke potem znowu to samo i strzelił mi jeszcze 2 mecz zakończył się wynikiem 3-1 dla niego i wpisał taki wynik ja jednak myślę że powinien być dla mnie walkower za te pauzy i jeszcze odnośnie powtórek przy golach przypominam sobie że można obejrzeć tylko 1 a on obejrzł 2 prosze więc zróbcie coś z tą sprawą z góry dzięki obaj graliśmy slovenią lukasz z ranku lukasus z forum
shady1990
zgadzam sie z toba dry.gif

bana za takie cos bez przesady

w regulaminie jasno jest napisane ze nei mozna przerywac w czasie meczu tylko jak piłka wyleci na aut itp
Aros
Dwie kary:

- ban do 15.09.2007 r.,
- walkower 3-0 dla zawodnika o nicku lukasz
Bruno9991
ej jak cos to obejrzalem 1 powtorke a pauzy byly dlatego akie dlugie (zrobilem je 2) bo mialem telefon i musialem odebrac
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.