Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Tomekn91
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
tomekn91
To moja pierwsza twarz - Sanchez Reyes, z tej foty http://www.gksbelchatow.com/upload/kadra1/52.gif.
Zrobiłem go ciemniejszego. Ale mam problem ten jasny pasek nad czołem. Nie wiem czemu tak jest. Proszę o pomoc i można oceniać. Z góry dzięki.

Damian.
To tak , zacznij robic mordy z duzo duzo wiekszych fotek. Ta jasna kreska na pod wloskami to jest czesc BMP wloskow , dlatego tak jest.
narazie slabo ,ale cwicz.
tomekn91
Cytat(Damianinho @ Aug 26 2007, 16:43:29) [snapback]178391[/snapback]
To tak , zacznij robic mordy z duzo duzo wiekszych fotek. Ta jasna kreska na pod wloskami to jest czesc BMP wloskow , dlatego tak jest.
narazie slabo ,ale cwicz.

dałem mu z pesa jakies

Bartezz
Pracuj więcej w Oedicie.
Pracuj, pracuj, pracuj ...
tomekn91
Moja druga praca, Maciek Iwański, z takiej foty http://i7.tinypic.com/2rvzvw3.jpg. Włoski z pesa.
Wiem, że na razie słabo, ale trza ćwiczyć (i tak chyba lepiej niż pierwsza twarz). Proszę o komenty i podpowiedzi. rolleyes.gif

d-note
Nadal słabiutkie twarze. Cienkie bmp i pracuj więcej w Oedicie, bo narazie to nie Iwański tylko jakiś Hing Hang Hong biggrin.gif
szołpas
Słabo unsure.gif ale to początki tongue.gif
Damian.
Usun nasycenie fioletu na bmp. Lepiej zmapuj usta , oczy i brwi
Dominoz
Nie najlepiej...
Ale początki są trudne xD
tomekn91
Trzecia twarz - Bekuś. Z takiej fotki http://img411.imageshack.us/img411/2340/42...1a37cf87qq1.jpg Włosy nie moje. Proszę o komenty

David Beckham

Bartezz
Wreszczie czaisz o co chodzi.
Sredni
OskaR
W porownaniu z poperdnimi jest kolosalna roznica. Bardzo ladnie ciwyszedl jak na 3 twarz.
Fakt jest jeszcze troche taki "skrzywiony" ale to mozesz poprawic.
bartek-brt
Powiem tak: Super bmp!! Model też niczego sobie ale trzeba sporo poprowiac zeby byl na bardzo dobrym poziomie. Kolor też troche nie taki ale jak widze fotka miała zly kolor żeby mozna z niej było zrobic idealny.

Pozdro!
tomekn91
Cytat(Bartezz @ Sep 3 2007, 20:54:38) [snapback]181358[/snapback]
Wreszczie czaisz o co chodzi.
Sredni

w końcu do trzech razy sztuka biggrin.gif , ale będę jeszcze dużo ćwiczył
d-note
No w końcu to jest twarz na bardzo dobrym poziomie. Gratulacje wink.gif
ryba
Bravo za teksture!Jest naprawde bardzo dobra...podobienstwo tez jest,ale lepiej zmapuj prawe oko(jego prawe),i wyprostuj twarz.
szołpas
Bardzo ładna tekstura smile.gif .. bo fotka chujowa kolorystycznie :/
szolik
Popraw usta lewą strone (wyprostuj w dol schodzą) Noiwogole tak jakby twarz byłaprzesunięta w bok. Popraw a bedzie super !!!
tomekn91
przez najbliższe dni nie będę miał czasu, ale za jakiś czas dopracuję i pokaże tego face
.:KUNA:.
Ladny popraw laczenie wlosow z glowa i juz;]
zywul
No jest kolosalna różnica. No jest trochę krzywa, ale to da się poprawić. Bardzo dobrze ci wyszło BMP.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.