Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Duży Problem! :/
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
malomowny18
Witam wszystkich.
Grałem sobie przed chwilą w tryb kariery w Pes 6. I nagle gdy skończyłem mecz, to wyskoczył błąd, że nie wysyłaj, pewnie wiecie o co chodzi.
Gdy włączyłem ponownie PES'a, to gra zadziałała tak, jakby w ogóle nie czytała mojego OFa. A pozmieniałem w nim mnóstwo rzeczy. Ani nie działa kitserver, ani nie ma bundesligi, nic, po prostu zrobił się czysty PES, taki jak po wgraniu.
Czy wiecie co mogę zrobić?

Albo czy macie jakiegoś dobrego OF z aktualnymi składami? I Kitserver?

Heh... :/

Pozdrawiam
sawyer
Sprawdz czy chociasz masz zainstalowany kitserver, ja masz to przeinstaluj gre, jak nie pomoze to sciagnij sobie ofa by E_9 & Szolpas wink.gif
malomowny18
Kitserver działa.
Teraz ściągnę OF, którego mi poleciłeś i mam nadzieję, że jest on najświeższy z wszystkich, tzn najbardziej aktualny.
Jeśli to nie pomoże, to zrobię reinstalkę.
A starego OF już nie odzyskam??

Chyba rzeczywiście będę musiał zrobić reinstalkę, ponieważ jak chce wczytać starego OF'a, to pisze, że dane są uszkodzone sad.gif
malomowny18
Ok zrobiłem reinstalkę, wgrałem jakiegoś OF, bo ten mój mi nie działa, bo pisze, że jest uszkodzony.
Wgrałem też kitservera, i zmieniłem map.txt.
Mam pytanie, dlaczego przy niektórych drużynach jak daje główny strój np, to strój jest jakby rozciągnięty. Pewnie wiecie o co chodzi, jak nie to zamieszczam screena:
http://img244.imageshack.us/my.php?image=lolyu5.jpg

Bardzo proszę o pomoc.
pozdrawiam
jarek1989
zły model masz wpisany w confing przy stroju biggrin.gif i dlatego biggrin.gif ustaw na zero "0" biggrin.gif
malomowny18
Wielkie dzięki za pomoc smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.