Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Twarzami,pilkami
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Bulwion
Witam jestem tu nowy i nie wiem jak maam zainstalowac sobie twarze i pilki do pesa 6 to trzeba chyba kitserverem nie? kiedys mialem go i nie wiedziaalem jak tam zrobic zeby zrobic te pilki i twarze i sobie zepsulem gre i zainstalowalem ja ponownie i nie moge zainstalowac kitservera pisze tak ---->Setup failed to install KitServer 6 for ..\pes6.exe.exe. a da sie dkz otworzyc te twarze i pilki?? bardzo prosze o odpwiedz
jarek1989
najlatwiej przez kitservera biggrin.gif może w złe miejsce go wkleiłeś :/
Bulwion
wkleilem go do katalogu z gra pes 6
Bulwion
juz dziala zaistalowalem kitservera tylko nei wiem jak wgrac twarze do gry przez kitservera pomoze mi ktos??
jarek1989
otwierasz PES Fan Editor i np. chcesz wrzucić do gry twarz naszego bramkarza Tomka Kuszczaka biggrin.gif a więc pokolei biggrin.gif "folder z grą /kitserver/GDB/faces/EPL(skrót ligi angielskiej u mnie)/ManchesterUnited/Kuszczak(tu go wklejasz) i tak samo z włosami tylko do folderu hairs biggrin.gif a potem wchodzisz w PLIK map ("folder z grą /kitserver/GDB/faces) i tam jest map i go otwierasz i wpisujesz tak :

426,"EPL\ManchesterUnited\Kuszczak.bin"

tzn numer Kuszczaka w grze czyli 426,"EPL(folder gdzie znajduje sie MU)\ManchesterUnited(folder gdzie masz plik BIN lub str Kuszczaka \ no i tu wklejony Kuszczak jest biggrin.gif

dzięki temu wpisowi wkleiłeś morde Tomeczka biggrin.gif

jaśniej już nie moge chyba biggrin.gif

pozdro biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.