Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ban Kolejny
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
farek
"reklamacje otwarte"... w sumie jest to swego rodzaju reklamacja więc postanowiłem napisać tutaj...
od pewnego czasu sytuacja regularnie się powtarza. Otwieram pocztę a tam sympatyczna wiadomość od serwisu ze zostałem zbanowany za posiadanie kilku kont. Na początku było spokojnie... Internet do mieszkania dostaraczała mi TP, indywidualne konto neo.. kiedy zrezygnowałem z ich usług i podpisałem umowę na internet w małą firmą w moim miasteczku zaczęły się problemy. Jedna sieć, jedno wspólne IP lecz kilku graczy na scenie IO. I natychmiast zaczęły sie bany. Do tego jeden z graczy jest kompletnym debilem i jak mu sie znudzi stare konto, natychmiast zakłada nowe (tworzy konto z innego komputera, myśląc że to rozwiąże problem) Pomijam fakt że z całego tego naszego Międzylesie konto mam najdłużej i nie przypominam sobie żebym sprawiał jakieś większe problemy w rozgrywkach. Niejednokrotnie wyjaśniałem też sprawę u administracji ale rozumiem... nie muszą przecież pamiętać każdego przypadku. Mam nadzieje że rozumiecie o co mi mniej wiecej chodzi. chcę poprostu spokojnie tutaj sobie pograć. Liczę na zdjęcie bana z mojego konta.

A tak już poza sprawą to podobna sytuacja ma miejsce na WEOL ale to już zupełnie inna historia
pozdrawiam
snake
"II.2. Każdy przyszły Uczestnik, który posiada sieć internetową wspólną z innym Uczestnikiem Rankingu, zakładając konto ma obowiązek niezwłocznie zgłosić założenie konta Administratorowi Rankingu."
farek
pisałem do Arosa jak zmieniłem net z neo na tą całą sieć. jak po skasowaniu wszystkich kont w ranku jakoś niedawno zakładałem nowe pisałem o tym email (nie jestem pewny na jaki adres bo nie pamiętam ale chyba [email protected]). Bo zbanowaniu całkiem niedawno pisałem do arosa i po raz kolejny sprawe wyjaśniałem ale on nie miał wtedy dostępu do panelu administracyjnego czy jakoś tak(jakaś przeprowadzka czy cos) i przekazał sprawe do siana z którym wyjaśniliśmy wszystko i znowu mogłem grać w ranku więc ten punkt regulaminu chyba znam juz na pamięć i starałem sie stosować do niego.
Aros
Oczywiście ban zdjęty. Kurcze, niestety nie pamiętam często przypadków i kończy się ... banem.
farek
dzieki wielkie wink.gif
pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.