Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Piłki
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Pentaculum
Zakładam temat, bo nie znalazłem na forum odpowiedzi i nie wiem, gdzie zapytać.

Ściągnałem sobie bowiem piłki i wszystko jest ok - pokazują się one, mogę je przed meczem wybierać. Jednak gdy gra się ładuje, zostaję wyrzucony do Windowsa. Gdy nie wybieram akurat piłki, gra chodzi normalnie - działają buty, twarze, stadiony. Tylko te felerne piłki.

Proszę o odpowiedź, co mogę zrobić i zamknać, czy usunać temat.

Dzięki z góry.
BartekRym
Napisz, jaką masz kartę graficzną.

Prawdopodobnie zaradzisz temu problemowi poprostu odinstalowując piłki i instalując te standardowe z PESa.
Pentaculum
NVIDIA GeFore4 MX 440 with AGP8X.

A gra mi działa normalnie, gdy nie wybieram "niestandardowych" piłek. Chciałbym jednak grać innymi.
Dziwne to, bowiem stadiony itd. mi działają.
barman_2000
ten problem by? omawiany na forum milion razy, wystarczy?o poszuka?, pi?ki NIE b?d? dzia?a? pod Geforce MX, poszukaj na forum by?y gdzie? specjalne pi?ki do tych kart

Mój 100 POST!
Pentaculum
Cytat(barman_2000 @ Jul 17 2007, 13:05:20) [snapback]164526[/snapback]
ten problem by? omawiany na forum milion razy, wystarczy?o poszuka?, pi?ki NIE b?d? dzia?a? pod Geforce MX, poszukaj na forum by?y gdzie? specjalne pi?ki do tych kart
Mój 100 POST!

Poszukałbym, gdybym wiedział jak. Orientujesz się, gdzie mogę szukać? Przyjmijmy, że wiem, że na tym forum.
barman_2000
spróbuj w others edit w szukaj wpisać piłki pod geforce mx lub coś podobnego
Pentaculum
Problem zażegnany. Dzięki za pomoc, temat do zamknięcia.

laugh.gif
Masius
Siema mam pytanie jak wgrać piłki jak chłopaki wżucają sam obrazem na forum ??? Czy musze mieć jeszcze jakiś plik albo rozszeżenie ??? thx z góry smile.gif
perONE
Cytat(Masius @ Sep 24 2007, 20:45:39) [snapback]186819[/snapback]
Siema mam pytanie jak wgrać piłki jak chłopaki wżucają sam obrazem na forum ??? Czy musze mieć jeszcze jakiś plik albo rozszeżenie ??? thx z góry smile.gif

chodzi Ci o to zeby wstawic obraz pilki na forum?
np.
zywul
Potrzebujesz model do piłki. Zapisujesz na dysku BMP i w kitserverze wpisujesz do mapa nazwe model itp.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.