Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Edycja Zawodnika
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
uti
Witam! mam taki maly problem w pesie 6 a mienowice nie umiem wybrierac w grze butow... mam tylko jedna pare i innego wybrac nie moge, wiec moja prosba o jakis program, ktorym moglbym edytowac zawodnika w pesie 6 i przypisac mu korki (mam patcha OE wiec tych korkow tak jest duzo)

Pozdrawiam i z gory wielkie dzieki rolleyes.gif
perONE
jezeli masz kitserver to buty zmienia sie w pliku map do butow kopiujesz nazwe nubta i wplikiu map znajduesze zawdonika ktoremu chcesz zmienic buta i zamiast danej nazwy buta wklejasz nazwe skopiowanego buta
uti
hehe ales wytlumaczyl tongue.gif napiszmi po kolei co mam robic bo mam kitservera ale nie jasno to napisales i nie wiem o co kaman tongue.gif

-------------------------------

ooo juz wiem hehe ale nie umiem znelsc zawodnika ktorego stworzylem :/ niestety :/

--------------------------------

udalo mi sie dzieki ziomek wink.gif
perONE
1.wejdz do kitserver---->gdb---->boots i
2.znajdz interesujaca cie texturke buta i skopiuj jego nazwe
3. wejdz do pliku tekstowego map
4. znajdz zawodnika ktoremu chcesz zmienic buty
przykladowo 0004,"Adidas Predator Absolute BlueWhiteSilver.png" #Dober
zamiast tego pogrubionego wklej nazwe texturki ktora skopiowales
mack
A ja mam takie pytanie: Chce przeniesc Beckahama z Realu do jakiegos wolnego miejsca .. Bo nie ma rzecz jasna klubu z Ameryki i gdzie mam go przeniesc ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.