Cześć wszystkim,
ostatnio z nudów zacząłem robić skład Realu Madryt ze słynnego okresu Galacticos (czyli Beckham, Figo, Zizou itp.). Gdy skończę tą trudną pracę

będę mógł zarzucić plikiem ze składem. Jednak nie w tym mój problem. A by to pięknie wszystko wyglądało muszą być też stroje

. Chodzi mi tu o kitsy z SIEMENS MOBILE z kołnierzykami do szpica lub koszulki, w których grali Królewscy na 100-lecie klubu (bez sponsora). Czy mógłby ktoś mi pomóc i zrobić dla mnie te stroje lub podać link, gdzie mogę je znaleźć. Jeżeli ktoś by chciał mi pomóc to proszę o kontakt na GG, mój numer to 1794196. Potrzebuję także listę zawodników wraz z numerkami z tego okresu bo nie jestem pewny czy wszystko jest ok. Poniżej zamieszczam krótką listę zawodników, którzy już są:
Casillas, Cesar, Hierro, Salgado, Carlos, Helguera, Celades, Solari, Munitis, Guti, Morientes, Pavon, Bravo, McManaman, Cambiasso, Flavio Conceicao, Walter Samuel, Figo, Zizou, Beckham, Raul, Ronaldo i to chyba tyle jeżeli są jakieś błędy proszę powiedzcie jakie to poprawie (wiek zawodników będzie z tamtego roku więc taki Hierro czy Zizou to będą jeszcze "młodziaki")
pozdrawiam wszystkich i liczę na waszą pomoc zwłaszcza przy strojach