Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Po Zainstalowaniu Oe Patcha Gra Wychodzi Do Windy.
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Problemy z patchowaniem
V!N
Witam! Mam taki problem, że zainstalowałem sobie OE Patcha, próbuje zagrać jakiś mecz i przy wyborze formacji wyrzuca mnie do windy.

Czy ktoś wie co z tym fantem zrobić?

PS: Mam oryginała i moge to udowodnić ; F
Orange_91
Cytat(V!N @ Jun 21 2007, 14:55:58) [snapback]156068[/snapback]
Witam! Mam taki problem, że zainstalowałem sobie OE Patcha, próbuje zagrać jakiś mecz i przy wyborze formacji wyrzuca mnie do windy.

Czy ktoś wie co z tym fantem zrobić?

PS: Mam oryginała i moge to udowodnić ; F

Sprawdz czy wgrales wszystko i czy zrobiles to dobrze. Bo np kiedy gra sie bez KS na tym patchu to gre tak wlasnie wywala.
Napisz jaka masz karta graficzna bo sa problemy z karta z serii GMX.
A co kogo obchodzi ze masz orginal?
V!N
Zainstalowałem kitserwera, zgodnie z turtorialem, OE_PAtcha przez DKZ, ale nieco inaczej niż w turtorialu to wyszło, bo może mam inną wersje DKZ, albo niemoge prawidłowo uruchomić tego co trzeba bo mam wszystko po hiszpańsku ; /
Wkleiłem też PES6.exe do folderu z PESem, wkleiłem OFa tam gdzie trzeba.

Moja grafika to Geforce FX5200 128MB 64bit
Orange_91
Cytat(V!N @ Jun 21 2007, 15:53:02) [snapback]156089[/snapback]
Zainstalowałem kitserwera, zgodnie z turtorialem, OE_PAtcha przez DKZ, ale nieco inaczej niż w turtorialu to wyszło, bo może mam inną wersje DKZ, albo niemoge prawidłowo uruchomić tego co trzeba bo mam wszystko po hiszpańsku ; /
Wkleiłem też PES6.exe do folderu z PESem, wkleiłem OFa tam gdzie trzeba.

Moja grafika to Geforce FX5200 128MB 64bit

http://download.issonline.pl/index.php?act=view&id=373

Scaignji stad paczke tam masz plik z jezykiem angielskim do DKZ 0.92b.
V!N
Dobra. Działa. Wgrałem jeszcze 2 razy, aż do skutku. Tylko piłki niechcą wejść.
Dzięki za pomoc.
Izek
CYTAT(Bad Guy @ czw, 27 mar 2008 - 10:20) *
Zainstalowałem na czystą grę wszystko tak jak w instrukcji i po wyborze skladów jak ma przechodzić do meczu wywala mnie do Windowsa... w Czym może być problem?

Ja mam ten sam problem i nie wiem jak go rowziązać. Instalowałem zgodnie z instrukcją wszystko... Mam kartę GeForce4 MX 440 with AGP8X... Czy to znaczy, że ten patch mi nie pójdzie pod tą kartę?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.