Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Herby Oraz Męczenie Sie Zawodnikow
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Kubbas
prosze o herby messiny i juventusu takie trojwymiarowe jakby takie zeby mozna bylo je wgrac do ofa
oraz o wytlumaczenie condition fitness im mniejsze to mniej sie zawodnicy z meczu na mecz męczą czy odwrotnie im wieksze tym mniej sie mecza
prosze o pomoc:)
mdk66
A oto odpowiedź na twoje arcytrudne pytanie:
CONDITION FITNESS, jak wyczytałem w pewnej nieznanej księdze, jaką jest słownik języka angielskiego, oznacza STAN KONDYCJI.
A więc, żeby twój gladiator boisk (czyt. zawodnik ze statami po 99, a takowego zapewne robisz) z condition fitness ustawione na 99 będzie się wolno męczył, a z condition fitness ustawione na 0 będzie się szybko męczył.
A widzisz? Książki potrafią zdziałać cuda!
Pozdro wink.gif

Kubbas
tyle to ja wiem ale moje pytanie tyczy sie zmeczenia z meczu na mecz i doszedlem do tego ze condition fitness tego nie zmienia
wie ktos ktora ze statystyk to zmienia?
i nie robie gladiatora po 99;] tylko zmieniam staty zawodnikow i robie transfery a te zmeczenie z meczu na mecz w wielu przypadkach jest nierealistyczne np lampard

i ponawiam prosbe o herby wyzej wymienione
prosze o szybka odpowiedz
mdk66
To skoro tak to zwracam honor wink.gif
Kubbas
spox smile.gif
prosze bardzo niech ktos wrzuci herb messiny i juventusu taki zeby dalo rade go wrzucic do ofa
nie wie nikt ktora ze statystyk odpowiada za zmeczenie z meczu na mecz?
Kubbas
pomoze ktos ? sad.gif sad.gif
Kempu
Moim zdaniem wytrzymałość, chyba że to to samo co CONDITION FITNESS
Kubbas
chyba nie
niech ktos wrzuci herb messiny i juventusu taki zeby dalo rade go wrzucic do ofa
ktora ze statystyk odpowiada za zmeczenie z meczu na mecz?

kurde ludzie pomozcie
WnK
messina i juve mają swoje herby w p_texcie czy tam 0_texcie, wiec musisz pobawic sie dkz, a nie pesfanem
Raffels
http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry159059
Proś w tym temacie i uzywaj opcji "search".
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.