Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wkurzające Transfery
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
misiek1899
Gram Tottenhamem i skonczyłem własnie 1 sezon.Zakonczyłem go na 3 miejscu (za słaby skład na mistrzostwo) i teraz chce ulepszyc skład.Ale...I tu sie zaczyna problem.Nie moge dosłownie NIKOGO kupić.Transfery mam na ŚREDNIO.Nawet Richardo Rocha mi nie chce przejsc :/ Jedynie w połowie sezonu kupiłem Lincolna i tyle :/ Co zrobic zeby kogoś kupić ? Jest an to jakiś sposób ?
Bartolomeus
Ja chciałem wytłumaczyć niektórym że trudnośc kariery to nie tylko trudnośc kupywania ale także grania!
Jeśłi masz na champion ale trudność kariery na normalny to gra sie bardzo łatwo,tylko początek sezonu jest na champion a później jak na professional albo łatwiej!

Ale wracając do tematu to na transfery musisz wydać sporo kasy!
Np masz w składzie Berbatova który jest wart np 12 tysięcy,to inne kluby składają oferty w wyskokości około 13 moze 14 tysięcy punktów ale jeśli ty chcesz kupić innego zawodnika który jest wart przykładowo 10 tysięcy to już musisz zapłacić około 20 może więcej tysięcy!
NP ja za KAKE zapłacilem 35 tysięcy mimo że był wart 15 tyle że gram na champion a trudnośc na bardzo trudny czyli dwa najwyższe poziomy kariery !
trudno tak jest skonstruowany PES i tego nie zmienisz!

Powodzenia życze w okienku transferowym i mam nadzieje ze pomogłem!
krolu
zająłes 3 miejsce i nie awansowałeś do 1 ligi?Jezeli tak to tak zawsze jest. Do druzyny 2ligowej nikt nie chce przychodzic.Jedynie to mozesz probowac z zawodnikami bez klubu ale to tez nieraz niewypali...poprostu muszisz byc 1 ligowcem wink.gif
Bartolomeus
Krolu przecierz nie masz pewności że zaczynał w 2 lidze,przecierz można od 1 ligi zacząć kariere!
A w pro evolution nie ma czegoś takiego ze do drugiej ligi nie chcą przechodzić bo np u mnie jak grałem OE patch to Vieri do odry przeszedl także nie ma czegoś takiego,wiem ze odra to 1 liga ale i tak gorsza jest od np Southampton które gra w 2 lidze
misiek1899
No poziom gry mam Czempion i poziom kariery Bardzo trudny czyli tak jak ty 2 najwyższe poziomy.Dlatego nie chcą przechodzić.Byłem poprostu za skąpy dry.gif A co do pytania Krola zaczynałem odrazu w 1 lidze.Ale już kupiłem Jo,Kerlona i Micaha Richardsa rolleyes.gif Wymiatają xD Następny cel to Quaresma biggrin.gif Dzięki za pomoc
Rand
Przede wszystkim to ważne by kupować nie kogo by się chciało ale kogo można. Jak szukasz zawodników albo masz ich już na liście to przy nich są pewne gwiazdki. W zależności ile ich jest zapalonych (max3) to tak bardzo będa się do ciebie chcieli przyłączyć. Ja właściwie kupuje tylko zawodników z 2 i 3 gwiazdkami i zazwyczaj musze dopłacic do zawodnika takod 500-3000, oczywiście ponad to co jest wart, plus jakieś 100 więcej mu na pensję. Z początku radze takich kupować naprawde można wielu dobrych zawodników kupić za dość niewielką sumę. Wraz z sukcesami lepsi zawodnicy będą chętniej przychodzić do zespołu (zapalą się gwiazdki smile.gif ) Bez sensu wypruwać całą kasę by za 20000 kupić jakąś gwiazdeczkę. Dobrą opcja jest też wymiana zawodników z niewielką dopłatą z Twojej strony oczywiście również na takich z gwiazdkami.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.