Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Master Liga
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
matuzalem
Witam w sumie to moze nie problem tylko ja jestem glupi smile.gif dopiero zaczynam grac tak naprawde w pes6 w pes5 gralem sporo wgralem sobie OE Patch wszystko ok ale problem jest taki ze wlaczam master lige i jak wybiore swoj zespol to dalej mi dopiera samemu druzyny a chcial bym naprzyklad zamiast wloskiej aby byla polska moze mi ktos powiedziec czy sie da? w pes5 sie dalo a tutaj jak pisalem automatycznie mi dopiera zespoly i zawsze te ligi Hiszpanska WLoska Angielska i CHyba Francuska i zmienic sie nie da prosze o pomoc

Pozdrawiam
matuzalem
a i tak przy okazji 2 problem gdy np strzelam i kat jest juz ostry no to wiadome ze strzalka w prawo np nie wystarczy i naciskam strzalke do dołu i wtedy gdy sa nacisniete 2 to wychodzi jakis kretynski lob moze ktos mi pomuc ?
matuzalem
Pomoze ktos czy nie bo pograł bym smile.gifsmile.gif
WnK
to 1 musisz kupic w sex shopie a 2 zobacz w settingsie czy nie ma czegos zmienionego

I edytuj posta bo dostaniesz warninga
matuzalem
Dzieki smile.gifsmile.gif pozdrawiam kolego
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.