Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Prawym Analogiem W Padzie
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
@-d(^_^)b-@
Witam! Mimo przeszukania forum nie zauważyłem żeby ktoś skarżył się na podobny problem więc postanowiłem naskrobać tego posta  smile.gif Mój problem polega dokładnie na tym, że nie mogę skonfigurować prawej gałki analogowej w padzie, dokładniej dwóch kierunków: góra i dół(Rz axis- i Rz axis+). Sprawdzałem na kilku kontrolerach(min. logitecha, manty i pada z ps2 podłączonego za pomocą przejściówki) i problem występował na każdym. Dzieje się tak tylko w pes6, w pozostałych odsłonach najlepszej piłki ever jest ok. Ma ktoś jakiś pomysł? dry.gif
Nie wiem dlaczego tak jest u ciebie, bo u mnie na przejściówce + pad PS2 da się to skonfigurować bez problemu...
Lesiu
Ja też nie mam z przejściówką problemów tylko prawą gałke musze ustawić w opcjach bo chodzi odwrotnie
@-d(^_^)b-@
wychodzi na to że tylko ja mam taki problem blink.gif trochę mnie to denerwuje bo lubię mieć wszystko tip top, a obrót o 360' też sie czasem przydaje rolleyes.gif w demie pes6 też się tak działo... swoją drogą zainteresowałem się dopiero teraz(pes6 mam od premiery) bo jak na razie polski komentarz odstraszał mnie skutecznie i grałem mniej więcej raz na 2 tygodnie, a teraz wyszedł OE patch i nie ma zmiłuj się dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.