Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polska Orange Ekstraklasa Na Stronie "pesfaces.co.uk"
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Darekk89
Nie wiedziałem gdzie umieścić ten temat więc wklepałem go tutaj. tongue.gif

Jak każdy z was wie nasi facemakerzy bardzo ładnie robią mordki do PES-a 6.
Postanowiłem wpaść na pomysł, aby ktoś zaangażowany w tworzenie mordek postanowił dać do wiadomości administratorom strony http://pesfaces.co.uk/ to, by zamieścili na swojej stronie polską Orange Ekstraklasę. Czy zgadzacie się z tym pomysłem i czy chcielibyście by twarze naszych graczy znalazły się na tej stronce ??
Piszcie co o tym myślicie i niech ktoś z facemackingu da znać czy może uzgodnić coś z adminami tej stronki.
Polska liga stała by się bardziej popularna i kto wie, może zagraniczni gracze ściągali by twarze sami działali w tym temacie. Czekam na rozsądne odpowiedzi !!! cool.gif
matej
heh wiadomo biggrin.gif Każdy chce zagrać taką niepowtarzalną ligą jak Polska z choć trochę podobnymi facjatami tongue.gif
Tyle Gwiazd mamy ;D laugh.gif tongue.gif ło aż miło ;P
chatek
Było by fajnie ale pewnie się nie zgodzą. Choć mordek jest sporo.
kostek
Lepiej zorganizować osobną stronę w stylu pesfaces, na której byłyby posegregowane twarze z OE. Bodajże Timak już o tym wspominał ale jakoś brakło chętnych do realizacji pomysłu.
BoBaN
zgadzam się z Kostkiem, najlepiej jakby otworzyć stronę typu pesfaces, tylko polską. więkrzy zbiór twarzy i wogole;)
matej
Boban ale kto by się tym zajmował... Bo ja mogę załozyc strone tylko zabardzo sie na twarzach nie znam (nie umiem robić)
Darekk89
Słuchajcie to też świetny pomysł !!! najlepiej jak ktoś by mógł zrobić stronę w php. Bo ja bym zrobił, ale tylko na html się znam, więc nic tak świetnego nie zrobię. Możemy zacząć coś kombinować, potrzebny będzie też większy serwer, w końcu twarze troszkę zajmują.
BoBaN
Cytat(matej @ Apr 9 2007, 17:01:59) [snapback]137826[/snapback]
Boban ale kto by się tym zajmował... Bo ja mogę załozyc strone tylko zabardzo sie na twarzach nie znam (nie umiem robić)

nie chodzi mi o to by ktoś robił twarze, tylko zrobił strone taka jak pesfaces.
podział na ligi i na zespoły. download kazdej twarzy.
norek
Cytat(kostek @ Apr 9 2007, 15:39:32) [snapback]137779[/snapback]
Lepiej zorganizować osobną stronę w stylu pesfaces, na której byłyby posegregowane twarze z OE. Bodajże Timak już o tym wspominał ale jakoś brakło chętnych do realizacji pomysłu.

Projekt juz od pewnego czasu zagoscil w planach ISSOnline ale poki co trwaja prace nad innymi wczesniej zaczetymi projektami. Dlatego chcialem tylko poinformowac ze zdolnosc polskich facemakerow zostala dostrzezona i napewno nie zostanie pominieta w dalszych planach serwisu www.issonline.pl.
Damian.
B.dobry pomysł. Wkońcu niebyło by tam takich pokemonów jak niektóre twarze na pesfaces
Bartezz
Ja robie stronke cos w podobie .
Tylko musze jescze ją dokonczyc.
www.peswe.yoyo.pl
niewiem jak dac grafike do opisu np. Orange , Lique 1.
Ale moze sobie poradze.
krolu
to ni jest zły pomysł, żeby zrobić "konmkurencyjną" stronę do pesfasces.uk. Duzo zajebistych moedek jest pomijanych na tamtej stronie , a patrzac na niektore pyski to woła o pomste do nieba...
Nie wiem czy sa tez takie osoby na tym forum, ale np: ja zbieram od baardzo dawna facjatki do folderu no i uzbierała mi się taka moja mała "skarbnica twarzy"...twarzyczki oczywiście najlepsze, więc przy uzupełnianiu zbiorów moge pomóc wink.gif
elo
Voytec
Po co się pakować na pesfaces.co.uk?
Napewno szanowni admini wyżej wymienionej strony twarze będ? dodawać jedną twarz na miesiąc więc po co te całe ceregielie?
Lepszym pomysłem jest wykonanie własnej strony i nie być na "łasce" tamtejszych adminów.
Darekk89
Bartezz ta twoja stronka całkiem niezła, tylko przydało by się więcej elementów graficznych np: Wybór Ligi, Zespołu, - jako zdjęcie (emblematy). Jak chcesz to mogę ci trochę pomóc w tworzeniu tej stronki !!
Bartezz
własnie w tym jest mały problem.
ale jakos sobie moze poradzę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.