Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Transferami
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
baDy
Witam.
Mam taki oto problem: okno transferowe otwarte, wchodzę w negocjacje i moja drużyna zaznaczam niepotrzebnych kolesi na "dodaj do listy potencjalnych transferów" jednak nikt tych graczy nie chce kupić. Są to najczęsciej gracze z poza składu ale wśród nich mam takich kolesi jak Riquelme, Bellamy, Kewell, Saviola grają czasem i strzelają bramki muszę nawet powiedzieć że Saviola gra dość regularnie jednak nikt go nie chce kupić . Nie chcę ich zwalniać bo za nich troszkę zapłaciłem i chciałbym aby mi to się chociaż w częsci wróciło smile.gif jest na to jakiś sposób?
EbonH4wK
Cały sytem transferów w PESie kuleje chyba od 3 czy 4 części. I niestety 6. nie jest wyjątkiem. Wrócić Ci się nigdy nie wróci. Mam 2017 rok i jak narazie zarobiłem tylko na sprzedaży Fabregasa, i więcj niż przeciętnie daja mi za Walcotta (jakies 200 czy 300 punktów)

Więc jedyny sposób aby się ich "pozbyć" to albo wypożyczenie (co też zdarza się BARDZO rzadka na najwyższym poziomie trudności Maste Ligi) albo wymiana. Ale przy wymianie i tak bedziesz musiał odpłacic, bo cięzko ze zgodą od drużyny przeciwnej. Pozdrawiam
p@blo
Ja raz kupiłem Gerarda za 25000 a sprzedałem do Chelsea za 45000. Jest to moj rekord!!!
Jocker
Miałem podobną sytuacje po moim sezonie. Też zero ofery. Musiałem sprzedać najlepszego napastnika bo bym zbankrutował ;/ A tamtych pasożytów wywaliłem na zbity pysk. ;]]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.