Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Loga Sponsorów
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
prutek
Witam.
Jest to chyba pierwszy temat który zakładam. Zwracam się do was z prośbą abyście podali jakieś bardzo dobre strony z logami sponsorów różnych klubów i innych producentów. Kiedyś byłem na jednej stronie na której były do ściągnięcia gotowe loga do wklejenia bez żadnego wycinania, czy ktoś z Was może kojarzyć taką stronkę ?? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
olo
heh, to zalezy jakich klubow...
jezeli chcesz oe to saa na 90minut.pl
prutek
Nie, to była angielska strona. Może troche źle to sformuowałem ale tam są loga różnych firm (rzeczy) np. Mountain Dew - akurat tego logo jest bardzo stare, stare, niedawne i te nowe. Od razu zaznaczam że to nie jest getty images.
DZIKU
QUOTE(prutek @ Mar 31 2007, 22:47:29) [snapback]135221[/snapback]

Nie, to była angielska strona. Może troche źle to sformuowałem ale tam są loga różnych firm (rzeczy) np. Mountain Dew - akurat tego logo jest bardzo stare, stare, niedawne i te nowe. Od razu zaznaczam że to nie jest getty images.

Chodzi wam o tą strone : http://brandsoftheworld.com/ ?
prutek
Stary, jakbym mógł to bym ci browca postawił WIELKIE DZIĘKI. Temat do zamknięcia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.