Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Przewrotką
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
KKSFan
Witam. Mam pes 6 od 4 miesięcy i ani razu w meczu nie zrobiłem przewrotki blink.gif I mam pytanie czy jest jakiś sposób żeby strzelić z przewrotki?? ... Za każdym razem jak piłka spada z góry to on strzela z głowy lub z nogi. Proszę o wyrozumiałość i o Pomoc. Pozdrawiam
D4vID
QUOTE(djszkielol2007 @ Feb 25 2007, 18:04:08) [snapback]125818[/snapback]

Witam. Mam pes 6 od 4 miesięcy i ani razu w meczu nie zrobiłem przewrotki blink.gif I mam pytanie czy jest jakiś sposób żeby strzelić z przewrotki?? ... Za każdym razem jak piłka spada z góry to on strzela z głowy lub z nogi. Proszę o wyrozumiałość i o Pomoc. Pozdrawiam

gdy piłka leci z góry to nie strzelaj odrazu tylko wciśnij l1.gif + r1.gif zawodnik podbije piłke klatką i wtedy square.gif !!
Znam tylko taki sposób a nie wiem jak strzelic od razu bez przyjecia wink.gif
KKSFan
Dzięki popróbuje. wink.gif
Smoti
nie zrobiłes bo przewrotka to jedna wielka loteria !!! i tylko przy odrobinie szczescia uda ci sie ja zrobic,ja taki strzał widziałem tylko jeden raz,jak mi Kanute wsadził bramke(oczywiscie zrobił to komp) eh..szkoda ze nie zrobiłem save'a tej bramki.
Pozdrawiam smile.gif
Rivaldinho
QUOTE(D4vID @ Feb 25 2007, 20:17:53) [snapback]125828[/snapback]

gdy piłka leci z góry to nie strzelaj odrazu tylko wciśnij l1.gif + r1.gif zawodnik podbije piłke klatką i wtedy square.gif !!
Znam tylko taki sposób a nie wiem jak strzelic od razu bez przyjecia wink.gif

Piłkę klatą podbija sie wystukująć 2x r1.gif smile.gif)
jestin
QUOTE(Rivaldinho @ Feb 26 2007, 13:24:15) [snapback]125981[/snapback]

Piłkę klatą podbija sie wystukująć 2x r1.gif smile.gif)

Tylko kieruj szczałke w przeciwna strone (czyli do twojej bramki 100% skutecznosci)
KKSFan
Popróbuje sposobem każdego i zobacze smile.gif POZDRAWIAM
skerche
l1.gif + circle.gif (strzał) kiedy w piłka jest w powietrzu (i pamiętaj że ona musi lecieć na przewrotke, w przeciwnym razie strzelisz z glówki etc.) smile.gif

Na treningu co 2 proby mi wychodziło (i ak to odkryłem) biggrin.gif
Pzdr
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.