Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mam Prośbę...
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
lukichamp
Ej widze że wy tu sami profesjonaliści jesteście co robicie te twarze nie to co ci z Pesa mam prośbę jakby ktoś potrafił miał ochotę i w ogóle czy mógłby zrobić twarz ze zdjęcia które podałem.. wiem że to nie piłkarz, ale chciałbym zrobić pewnej osobie niespodziankę
Prosiłbym bardzo norka lub kogoś innego z góry bardzo dziękuje
Dominoz
Z takiej fotki,to raczej ciezko...
A poza tym byl gdzies temat,gdzie skladalo sie prosby o facjatki...

Jednak nie sadze,zeby ktos DOBRY Ci zrobil tego fejsa xD

Prosiłbym bardzo norka lub kogoś innego z góry bardzo dziękuje

Lol xD
BoBaN
takie rzeczy to załatwiaj na pm, poza tym na mordke trzeba sobie zasłużyć;p poza tym powiem Ci tak, tutaj bedzie Ci ciezko znalesc kogokolwiek kto zechce Ci oficjalnie zrobić morde, zeby pozniej miał nawał wiadomosci od wszystkich chcacych miec mordy userów tego forum.
bahni
Szczerze to ci facemakerzy to są nie uczynni i wogóle na wet nie ma ich co prosić,bo to zadanie przerasta ich zdolności.
Kr4W!3C
Ja sprobóje smile.gif TYle że niczego nie obiecuje bo dopiero zaczynam , pocwicze sobie chociaż biggrin.gif
norek
QUOTE(bahni @ Jan 25 2007, 11:28:42) [snapback]116223[/snapback]

Szczerze to ci facemakerzy to są nie uczynni i wogóle na wet nie ma ich co prosić,bo to zadanie przerasta ich zdolności.

Zapraszam na pes.com.pl, porozmawiaj z virtim. On siedzi przed komputerem 24/dobe wiec napewno znajdzie Ci czas. Ja w przeciwienstwie do niektorych "uzytkownikow" tego forum mam sporo innych zajec niz sleczenie przed kompem aby uszczesliwic takiego wielmoznego pana jakim ty jestes. Czytajac post powyzej zrobilo mi sie najzwyczajniej ciebie RZAL (wiem blad ortograficzny). To tyle z mojej strony. Nastepna glupia uwaga skierowana do mnie lub do innego z editerow skonczy sie dla ciebie banem. Pozdrawiam i zycze milych chwil spedzonych przed monitorem. Amen.
D4vID

laugh.gif haha przerasta ich zdolnosci!! biggrin.gif

LOL
Taki jestes madry to sam mu zrob ta facjate
Ja im sie niedziwie bo wolalbym sobie sciagnac jakiegos normalnego nieznanego prawie pilkarza niz kolege lukichampa i boban tez ma racje!!
bez urazy lukichamp wink.gif
Kr4W!3C
Zrobilem Ci tą twarz tongue.gif Moze nie jest to mistrzostwo swiata ale fotka jest kiepska a poza tym nie chcialo mi sie nad tym duzo siedziec tongue.gif
IPB Image
Jak chcesz bina to daj EMail
Dominoz
Ale pokemonowaty... :]
Kr4W!3C
A i huj zdjecie jest do dupy a ja tylko probuje nabierac wprawy biggrin.gif A ze pokemonowaty to przez zdjecie ( wszyscy wiemy o co chodzi wink.gif )
ryba

Napisales w ten sposob tego posta,poniewaz nikt ci nie zrobil mord dawnych slaw i jestes zly tongue.gif
RZAL
Voytec

Prowokator. To że ktoś Ci nie zrobił Dejny czy Bońka to jesteś zły na cały świat. Skoro facemakerzy są tacy źli i w ogóle be, to spróbuj sam zrobić sobie mordki z tak gównianych fotek jakie ty dałeś... . Sprawa by była postawiona na starcie w innym świetle jeśli zdjęcia były by co najmniej średnie.

A teraz druga sprawa. Znów postaw się w ciele facemekera z czołówki i odpowiedz sobie sam. Zrobiłbyś mordke usera na zamówienie, wiedząc, że potem będziesz zasypany gradem takich samych próśb?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.