Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By In0x
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
InOx
Moje pierwsze stroje biggrin.gif

WISLA KRAKOW NIKE HOME
IPB Image

WISLA KRAKOW NIKE HOME II
IPB Image

WISLA KRAKOW NIKE ALTERNATIVE
IPB Image
ComeBack
Ja na pierwsze stroje to nie jest zle(chyba)...szkoda,ze nie na swoim template.. wink.gif pozatym logo"TYSKIE wogule nie pasuje...
3/10
POZDRAWIAM;)
kksm
Rany jak na pierwszy raz to zaje......... .Powiedz template sam robiłeś czy to gotowiec.Nawet jeśli gotowiec to bomba.Widze że niedługo będziesz godny samego Krissa.Nie przejmuj się co ci mówia inni licz się wiara i praca.Powodzenia!
P.S Skrobnij coś dla celticu.Może być alternative.
P.S2 Logosy rób troche mniejsze.
P.S3Zrób tak aby pod logosami było widać template(rób to na kilku warstwach)
Hayalet
QUOTE(ComeBack @ Jan 15 2007, 12:47:42) [snapback]113108[/snapback]

Ja na pierwsze stroje to nie jest zle(chyba)...szkoda,ze nie na swoim template.. wink.gif pozatym logo"TYSKIE wogule nie pasuje...
3/10
POZDRAWIAM;)

Chłopie spójrz pierw na swoje stroje, a potem daj z czystym sumieniem za te fajowe stroje wisły 3/10...

@On topic: Jak dla mnie strój, super wporzo.
InOx
QUOTE(ComeBack @ Jan 15 2007, 14:47:42) [snapback]113108[/snapback]

Ja na pierwsze stroje to nie jest zle(chyba)...szkoda,ze nie na swoim template..

Szkoda ze to jest moje template laugh.gif tongue.gif

QUOTE(ComeBack @ Jan 15 2007, 14:47:42) [snapback]113108[/snapback]

pozatym logo"TYSKIE wogule nie pasuje..

Jako kibic WISLY tworzylem ten stroj tak, jaki by mi sie wymarzyl w realu. Bardziej mnie sie podoba takie logo Tyskie niz Tylko bialy napis . Pozdro
Prz3m4s
jak na pierwsze stroje to bardzo ładne wink.gif tylko logosy troszke za duze moim zdaniem smile.gif
Pelas
Dla mnie stroje są wyjebista. Comeback nie wiem czemu mu dałęś taką ocenę skoro sam robisz o wiele nie lepsze
kksm
To jak INOX zapuścisz coś dla celticu.Jeżeli to twój template to naprawde super, mógłbyś go dać forumowiczom.Wypowiadałem się już wcześniej.Zarzuć ten celtic albo coś innego.

8.5/10

AHA i mam jeszcze wzór stroju dla ciebie,bo wcześniej pytałeś na forum.
WZÓR STROJU DLA INOXA
ComeBack
Moze rzeczywiscie 3 to za mala ocena wink.gif no ale serio wydaje mi sie,ze to sredni stroj
wg mnie Biała Gwiazda jest za duza i troche za nisko, pozatym ta biala obwodka tez taka" nijaka" mogles dac mniejsze krycie no i szkoda, ze przecina sie z tym szyciem wink.gif jestem swiadom, ze moje stroje nie sa najlepsze na swiecie i nie sa jakas "wyrocznia", tez sie dopiero ucze smile.gif
Pracuj pracuj
P.s ja tez jestem kibicem Białej Gwiazdy
POZDRAWIAM;)
kostek
Fajna ta wisła ;p jedynie szycia na spodenkach są do bani ;p

QUOTE(ComeBack)
3/10

W takim razie Twoje stroje musiały by być ocenione na jakieś 1.5/10...
ComeBack
To idz i ocen...
POZDRAWIAM;)
krolu
dokładnie, bardzo fajne kitsy jak na pierwszy raz...
ComeBack- widze ze nabrałeś pewności, ale sam dojdz do jakiegoś poziomu robienia kitsów, a pózniej krytykuj innych...
jedynie do czego moge sie doczepić to te białe linie na koszulce...sa troszke nierówne..ale tak to zajebiście..
pozdro
ComeBack
QUOTE(krolu @ Jan 15 2007, 14:36:38) [snapback]113154[/snapback]

dokładnie, bardzo fajne kitsy jak na pierwszy raz...
ComeBack- widze ze nabrałeś pewności, ale sam dojdz do jakiegoś poziomu robienia kitsów, a pózniej krytykuj innych...
jedynie do czego moge sie doczepić to te białe linie na koszulce...sa troszke nierówne..ale tak to zajebiście..
pozdro

Kurcze ludzie niemoge miec wlasnego zdania? nie podoba mi sie cos to pisze- proste
POZDRAWIAM;)
norek
QUOTE(ComeBack @ Jan 15 2007, 12:47:42) [snapback]113108[/snapback]

3/10
POZDRAWIAM;)

"w ogole"

CO do kitsow to slabe szycia no i loga zdecydowanie za duze. Powinny byc lekko splaszczone gdyz gra rozciaga w pionie...
Kriss91
Nom kksm. Niedługo In0x to w ogóle przebije Torina, Sparka i qk. O mnie to już nie mówiąc. <LOL> Owszem nie jest źle, ale żeby walić takie commenty?? :| Stroje jak już wcześniej powiedziałem są nawet, nawet. Jak na początek to wg mnie kitsy są na 5/10, zaś jeśli template jest twój to dodaj jeszcze 1.5/2 punkty. Ofcoz oceniam jak na początkującego. Co mi nie pasi?? A więc:
-nierówne, białe linie zakrywające template
-logosy-rozmiar i umiejscowienie
-inny kolor pasków na spodenkach
InOx
Dzieki kksm za wzor cool.gif

Dzieki za komenty . Moze z czasem uda mi sie cos lepszego wyskrobac biggrin.gif
Postanawiam sie poprawic i wiecej nie kaleczyc huh.gif

kksm trzymaj smile.gif

CELTIC GLASGOW ALTERNATIVE

IPB Image
ComeBack
Fajny ale chyba za ciemny nieco wink.gif slabe logo Celticu ale ono juz takie wychodzi smile.gif troche mi moj kits przypomina..tylko, ze moj bramkarski jest; mysle, ze Twoj stroj pasuje do mojego biggrin.gif
POZDRAWIAM;)
matthew
Fajny Celtic smile.gif ale z tego co pamiętam ktoś zrobił lepszego. Chyba Kriss..
Kriss91
Nie robiłem jeszcze żadnego alternatywnego kitsa dla Celticu wink.gif
Co do twojego stroju to muszę przyznać, że jest nieco lepszy.
Prz3m4s
nawet ładny Celtic, szkoda tylko, ze to samo template co wszystkie Wisły smile.gif
Simon
ladne storje wisly, troche za ciemyn stroj celticu. jak na poczatki to dla mnie bomba.
grubinho
witam chciałbym wiedziec jak instalwać stadiony mam kitserwer i stadion wkleiłem tam w folderze stadium włączyłem i niedziała jak to mam zrobić ????
krzysiu
nie śmiec w cudzych tematach i nie na temat smile.gif
InOx
Kolejne komplety cool.gif

MANCHESTER UNITED HOME
IPB Image

MANCHESTER UNITED HOME II
IPB Image

MANCHESTER UNITED HOME III
IPB Image
ComeBack
Wow... niezle smile.gif bardzo fajny pomysl na koszulke smile.gif ale mam pare uwag
obwodka AIG jst nieco krzywa
logo na spodenkach troszku slabe
no i wydaje mi sie,ze w 2 ost strojach paski na spodenkach za grube
Ale pozatym podobaja mi sie
8/10
POZDRAWIAM;)
Prz3m4s
bez urazy, ale jak dla mnie to średniawa sad.gif niektóre loga za duze i słabej jakosci, no i spodenki spiepszone całkiem i wszystko robione prawie na tym samym template blink.gif
InOx
QUOTE(ComeBack @ Jan 16 2007, 20:56:42) [snapback]113638[/snapback]

Wow... niezle smile.gif bardzo fajny pomysl na koszulke smile.gif ale mam pare uwag
obwodka AIG jst nieco krzywa
logo na spodenkach troszku slabe
no i wydaje mi sie,ze w 2 ost strojach paski na spodenkach za grube
Ale pozatym podobaja mi sie
8/10
POZDRAWIAM;)

Dzieki za komenta cool.gif
Tego AIG nawet nei zauwazylem laugh.gif
Sprawdzalem rozne grubosci paskow i takie wydawaly mi sie najodpowiedniejsze

QUOTE(Prz3m4s @ Jan 16 2007, 23:53:09) [snapback]113746[/snapback]

bez urazy, ale jak dla mnie to średniawa sad.gif niektóre loga za duze i słabej jakosci, no i spodenki spiepszone całkiem i wszystko robione prawie na tym samym template blink.gif

Dzieki za komenta cool.gif
Loga sprawdzalem w grze i sa dobrej wielkosci.
To samo template czyli ?? wink.gif
Prz3m4s
niektóre elementy sa moim zdaniem takie same jak na pozostalych kitsacg (czyt. wisla i celtic)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.