Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By D0kt0r
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
d0kt0r
Witam,

Jestem totalnym poczatkujacym wiec prosze o wyrozumiala krytyke smile.gif Z gory dziekuje smile.gif

Moja pierwsza twarz do ocenki:

IPB Image
norek
QUOTE(d0kt0r @ Jan 10 2007, 03:23:46) [snapback]111529[/snapback]

Witam,

Jestem totalnym poczatkujacym wiec prosze o wyrozumiala krytyke smile.gif Z gory dziekuje smile.gif

IPB Image

Nie widac obrazka...screeny wrzucaj na www.imageshack.us i wklejaj link przy ktorym jest napisane "direct link to image"
d0kt0r
QUOTE(norek @ Jan 10 2007, 06:12:16) [snapback]111535[/snapback]

Nie widac obrazka...screeny wrzucaj na www.imageshack.us i wklejaj link przy ktorym jest napisane "direct link to image"

Moj blad, teraz juz wszystko powinno dzialac. Dzieki za porade.
Bartezz
Słabo,
wogóle nie przypomina Matusiaka.
Zmien mu włoski.
Simon
calkiem zly nos i oczy. rowniez bmp do poprawy. ale nie poddawaj sie. to dopiero poczatki
Karol Johnn
QUOTE(d0kt0r @ Jan 10 2007, 06:23:46) [snapback]111529[/snapback]

Witam,

IPB Image

Matusiaka nie przypomina ale jak na pierwsza prace to ma wszystko na miejscu...
pzdr
Smoti
technicznie badzo ładny,ale nie podobny do Matusiaka smile.gif
.:CR7:.
Jesli to pierwsza twoja twarz to powiem, że wyszła Ci ale podobny do Matusiaka nie jest tongue.gif
Ale ma wszystko na swoim miejscu i widać że nad modelem trochę pracowałeś tongue.gif Poświęć więcej czasu nad bmp tongue.gif
pozdro
matthew
Jak troche popracujesz, to bedzie naprawde dobrze. Matusiak nie był najgorszy.
d0kt0r
No trudno z tym Matusiakiem smile.gif jak bede mial chwile pozniej wolnego to zrobie model od poacztku... a teraz zawodnic NEC: Ferne Snoyl. Prosze o oceny, komentarze, uwagi itd smile.gif Troche posiedzialem nad nim i nie chce zeby ten czas byl stracony. Z gory dzieki.

IPB Image
norek
QUOTE(d0kt0r @ Jan 12 2007, 00:51:48) [snapback]112098[/snapback]

No trudno z tym Matusiakiem smile.gif jak bede mial chwile pozniej wolnego to zrobie model od poacztku... a teraz zawodnic NEC: Ferne Snoyl. Prosze o oceny, komentarze, uwagi itd smile.gif Troche posiedzialem nad nim i nie chce zeby ten czas byl stracony. Z gory dzieki.

IPB Image

Ta twarzyczka juz nie jest taka zla...widze ze wlosy molotova.
Co do samej twarzy to widac ze sporo zmienione w modelu jednak tekstura jest rozmyta zbyt mocno.
Pokaz zdjecie a bedzie mozna dac wiecej wskazowek co do samego modelu.
QUOTE(d0kt0r @ Jan 12 2007, 00:51:48) [snapback]112098[/snapback]

IPB Image

To jest postęp. Brawo.

Przesuń usta niżej, jak i prawą {jego} brew oraz pobaw się z uszami. I chyba mniejszą brodę powinien mieć.

Nie wiem z jakiej fotki robiłeś, ale podam tą dla porównania:

IPB Image

http://www.feyenoord-wallpapers.nl/images/wpfernesnoyl.jpg cool.gif
d0kt0r
Dzieki za rady, wieczorem sprobuje go tak poprawic. Wloski nie moje jak zauwazyl norek smile.gif mam pytanie odnosnie ich... jak robilem je sam to zamiast dobrych wlosow mialem cos wlosowatego na glowie z bialym tlem naokolo tych wlosow :/ moze ktos pomoc?

Aha i fota z ktorej robilem to jest ta:

IPB Image
Smoti
niezla ta mordka,włosy sa może Quaresmy Mystiqa???
Simon
bardzo dobra twarz. popraw nos. za maly jest on
matthew
ostatnia twarz jest niezła, moze dasz .bina?
d0kt0r
Kolejna twarz ktora zrobilem to Jerome Polenz z Werderu Brema. Oto ona:

IPB Image

Prosze o podpowiedzi co zmienic itd.
majcher_
popraw {jego} prawa brew, bo sie bardzo rozni od drugiej, jesli wloski twoje to nawet ladne, no i on wyglada troche jakby mial chopak zeza
d0kt0r
QUOTE(majcher_ @ Jan 18 2007, 06:33:34) [snapback]114104[/snapback]

popraw {jego} prawa brew, bo sie bardzo rozni od drugiej, jesli wloski twoje to nawet ladne, no i on wyglada troche jakby mial chopak zeza

Wlasnie on ma taka zjechana prawa brew smile.gif Wloski moje owszem ale mam z nimi male klopoty ale o tym pozniej niech inni tez sie wypowiedza na temat twarzy...
matthew
QUOTE(d0kt0r @ Jan 18 2007, 01:10:07) [snapback]114098[/snapback]

IPB Image

jak na 3 twarz to naprawde niezle! idzie Ci coraz lepiej.
pozdro wink.gif
Dominoz
Coraz lepsze facjaty robisz smile.gif
Popracuj i beda z Ciebie ludzie smile.gif
Mortin
widac znaczna poprawe
pozdro
don rxf
QUOTE(d0kt0r @ Jan 18 2007, 03:10:07) [snapback]114098[/snapback]

IPB Image

Idzie Ci coraz lepiej, brawo wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.