Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ml Transfery
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
misiek1899
Przez przypadek ostatnio usunąłem sobie kariere i zacząłem ją jeszcze raz ale nie pomyślałem zeby auaktualinić transfery.I w połowie sezonu ML zrobiłem w grze kilka transfer za pomoca Zarejestruj Zawodnika.
Zrobiłem także Gago,Marcelo i Higuaina.Ale w Ml ich nie ma i mam pytanie.Jest jakiś sposó aby w trakcie sezonu ci piłkarze pojawili sie w noych klubach czy musze zaczynac kariere jeszcze raz ?
Simon
musisz zaczac kariere jeszcze raz (niestety tak jest)
misiek1899
Nie ma ŻADNEGO sposobu ? Jakiegoś programu albo coś w tym stylu ?
Rand
QUOTE(misiek1899 @ Jan 8 2007, 15:59:06) [snapback]111049[/snapback]

Przez przypadek ostatnio usunąłem sobie kariere i zacząłem ją jeszcze raz ale nie pomyślałem zeby auaktualinić transfery.I w połowie sezonu ML zrobiłem w grze kilka transfer za pomoca Zarejestruj Zawodnika.
Zrobiłem także Gago,Marcelo i Higuaina.Ale w Ml ich nie ma i mam pytanie.Jest jakiś sposó aby w trakcie sezonu ci piłkarze pojawili sie w noych klubach czy musze zaczynac kariere jeszcze raz ?

Witaj mam ptanko do ciebie, otóż mam jakiegoś patcha, właściwie sam option file z dodaną ligą niemiecką, i chciałem zrobić nowet transfery m.in. Marcelo i go nie moge nigdzie znaleźć, ty robiłeś te transfery na podstawowym option file ??? Czy tez na jakims dodatku?? Może źle szukałem, wiec jak możesz napisz mi jaka pozycja pojawia sie przy marcelo jako ta podstawowa, poszukam wsród reprezentantów brazylii, ale cos mi sie wydaje że po prostu go nie ma sad.gif
misiek1899
Masz racje.Nie ma go.Ja wybrałem jakiego wogóle nieznanego Brazylijczyka który nie ma klubu i zrobiłem z niego Marcelo.ZMieniłem mu statystyki potem wgrałem twarz i buty i Marcelo gotowy biggrin.gif
Rand
Możesz zrzucić screena statsów tego Marcelo, też bym go se zrobił co prawda nie gram Realem, ale w Master League by mi sie przydał :]
StraY
QUOTE(Rand @ Jan 23 2007, 09:03:13) [snapback]115665[/snapback]

Możesz zrzucić screena statsów tego Marcelo, też bym go se zrobił co prawda nie gram Realem, ale w Master League by mi sie przydał :]

w takim przypadku co za roznica czy zrobisz marcelo czy brozkowi podniesiesz statsy do 99 ? nie chcesz go bo lubisz jego gre, ale ma wysokie statsy.
misiek1899
I mam nowy problem.Zacząłem sezon od nowa i mam juz 2 sezon i chce kupic np Cristiano Ronaldo.Daje mu MAX wszystkiego co moge a i tak jest impas :/ Transfery mam ustawione na Średnio.
dikhet
zasejwuj ten transfer i proboj az do skutku. w koncu przejdzie jesli juz Ci zalezy prosta sprawa. no i nie dawaj mu kasy na maxa bo to nie ma sensu
misiek1899
Kupiłęm Cisse za 47 mln w połowie sezonu spróbuje CR.
Andzi
Jakie 47 mln ?? <lol> gdzie ty tam masz te miliony
Massimo
Ja kupiłem CR za 59999 (chyba, w każdym razie dałem tyle że więcej się już nie dało) i do tego 4999 pensji laugh.gif transfery = bardzo trudny.
misiek1899
QUOTE(Andzi @ Feb 28 2007, 23:01:30) [snapback]126659[/snapback]

Jakie 47 mln ?? <lol> gdzie ty tam masz te miliony

No niby nie ma ale przeciez to nie sa tysiace :/ Bo jakim cudem np Ronaldinho kosztowałby 30 tyściecy.Wiec nie rozumiem z czego sie zmiejesz.

P.S.Czy można zmienic ilosc kartek w ML ? Bo normalnie w lidze piłkarz pauzuje po 5 kartkach a w ML po 2.Da sie to zmienic ?
Rand
orientuje sie kto ile trzeba dać za zawodnika który przy transferze ma 1 gwiazdkę?? Bo takich z dwoma to kupuje zazwyczaj dodając 1-3 tysiące i podwyższając ich stawkę o 100-200. Ale gościa z 1 gwiazdką nie moge kupić przebijam ponad 12000 i nic za takiego Messiego tongue.gif
Chodzi mi o to ile przy takim zawodniku robicie przebitki??
Tomaszzz
Cytat(misiek1899 @ Mar 1 2007, 14:11:32) [snapback]126754[/snapback]
P.S.Czy można zmienic ilosc kartek w ML ? Bo normalnie w lidze piłkarz pauzuje po 5 kartkach a w ML po 2.Da sie to zmienic ?

Nie da sie...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.