Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Piłka Nożna Ze świata
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Kami(L)
Pozdro smile.gif
Zamieszczamy tu różne info ze świata piłki noznej...

Ja pierwszy!

Inter Mediolan wyrównał w sobotę należący do AS Romy rekord 11 kolejnych zwycięstw we włoskiej ekstraklasie piłkarskiej. W sobotę podopieczni Roberto Manciniego pokonali Atalantę Bergamo 2:1. Niebiesko-czarni będą musieli czekać trzy tygodnie na następne spotkanie w Serie A i okazję do odniesienia 12 zwycięstwa z rzędu. 14 stycznia Inter gra z Torino. AS Roma wygrała 11 kolejnych meczów w minionym sezonie.

P.S - Cholera dopiero teraz sie zorientowałem, ze to jest w złym miejscu!!!!

PSZEPRASZAM ZA UTRUDNIENIA SPOWODOWANE MOJA GŁUPOTĄ!!!
snake
Przeniesiony.
Kami(L)
Piłkarz Interu Mediolan, 34-letni Portugalczyk Luis Figo prawdopodobnie na początku 2007 roku podpisze kontrakt z klubem z Arabii Saudyjskiej - Al Ittihad. Do uzgodnienia pozostały już tylko szczegóły - poinformował dziennik "A Bola". Figo ma zarabiać rocznie cztery miliony euro.
Portugalczyk wcześniej występował m.in. w Sportingu Lizbona, Barcelonie i Realu Madryt. W reprezentacji kraju rozegrał 127 meczów i strzelił 32 bramki. W 2000 roku Figo otrzymał "Złotą Piłkę" w ankiecie magazynu "France Football", a rok później triumfował w plebiscycie FIFA.

smile.gif
P.S Ten temat chyba nie cieszy się popularnością...
Nelson
QUOTE(Kami(L) @ Dec 27 2006, 16:18:05) [snapback]107582[/snapback]

P.S Ten temat chyba nie cieszy się popularnością...

Na proevo mamy już ponad 100 stron; ) .
------------------------------------------------

Julio Baptista przyznał niedawno, że nadal przystosowuje się do angielskiego stylu gry. 25-letni pomocnik Kanonierów nie gra w Arsenalu na swojej nominalnej pozycji, mianowicie jako napastnik lub ofensywny pomocnik.

Robin van Persie obecnie występuje obecnie na tej pozycji, ale Julio zamierza walczyć o miejsce w składzie.

"Najlepsza pozycja dla mnie to ta na jakiej grałem w Sewilli. W Arsenalu gra na niej Van Persie ale Arsene Wenger powiedział mi, że muszę się przystosować to do Premiership."

„Angielska piłka różni się od hiszpańskiej. Nadal próbuje się przystosować i wiem że osiągnę to cięzką pracą na treningach.”

Reprezentant Brazylii zagrał dopiero w 8 meczach ligi angielskiej. Julio trafił do Arsenalu z Realu Madryt latem tego roku w zamian za Jose Antonio Renesa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.