Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Opóźniający Się Dźwięk
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Rafael07
Mam problem. Podczas meczów często opóźnia się taki dźwięk jak odgłos podania piłki czy strzału, a w menu głównym czasem nawet dźwięk poruszania się po różnych opcjach. Moja karta jest zintegrowana z płytą główną ale tylko w pesie to mi sie zdarza. Licze na odpowiedzi !!
malinow
QUOTE(Rafael07 @ Dec 23 2006, 09:29:59) [snapback]105989[/snapback]

Mam problem. Podczas meczów często opóźnia się taki dźwięk jak odgłos podania piłki czy strzału, a w menu głównym czasem nawet dźwięk poruszania się po różnych opcjach. Moja karta jest zintegrowana z płytą główną ale tylko w pesie to mi sie zdarza. Licze na odpowiedzi !!

Wpisz w URUCHOM dxdiag

Następnie wybierz zakładkę DŹWIĘK i w rubryce FUNKCJE DIRECTX zmień przyśpieszenie dźwięku

Powinno pomóc. smile.gif
snake
Też tak mam nieraz, spróbuj zainstalować najnowszego Direct X-a, może pomoże, nieraz jak włanczam PESa to nadal mam ten problem, ale ogólnie w większości nie mam już tego problemu.

Kupiłem Sound Blastera audigy i jest lepiej.
Na zintegrowanej zwalniało zawsze :/
To samo miałem z PES5.
Andzi
Ja tak mam gdy np. sciagam cos przez firefoxa ( za duzo pamieci zżera ) biggrin.gif
Rafael07
Ja tez tak mialem na pes 5 a co do tego postu malinow'a to na jakie mam zmienic bo mam ustawiony suwak na przyspieszenie pelne a czy cos sciagam czy nie to nie ma znaczenia zawsze tak mam ale w niektorych meczach bardzo zadko w niektorych czesciej ale ogolnien ie jest zle ale chcialbym sie tego pozbyc !!
matthew
Uaktualniony DirectX wystarczy, pozdro wink.gif
Rafael07
mam Directx 9.0c wink.gif
Songo Q
Spróbuj wyczyścić rejestr, Easy Cleanerem np. wink.gif
Rafael07
Oj dobra jakos wytrzymam a ostatnio juz praktycznie tego nie ma dokladniej bardzo zadko ale dzieki za wszystkie rady
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.