Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kto Wygra Lm?
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
adriano91
Taka sobie sonda smile.gif

sorry ale znow sie pomyllem i nie dalem tematu tu gdize trzeba prosze o przeniesienie

Załóż sobie jeszcze raz topic w odpowiednim dziale, bo z przyczyn technicznych coś się pojebało. ;P
Prz3m4s
oczywiscie, ze Barcelona smile.gif po moim głosie mozna zamknąc ankiete biggrin.gif
Na Real sie głosowac nie da :] A to jest moj kandydat.
NipponJapanBoy
Man United ! ph34r.gif
Prz3m4s
czemu wrzuciles tylko 15/20 mozliwych do wrzucenia druzyn ? mogłes jeszcze 5, bo brakuje niektórych :/

kurde szkoda ze nie mozna 2 głosów oddac, bo bym na mój Celtic zaglosował tongue.gif
saper
Manchester United!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111oneoneone

Jezd on!

Pozdrawiam,
saper
Gmoch'
a myślałem, że powinno być 16 drużyn, a jest akurat 15, bo Real od razu wykluczyłeś. I choć to mój ukochany klub, to i tak bym na niego nie stawiał. Możliwe, że wygra chelsea, nie byłoby to dla mnie zbyt wygodne, ale napewno wolę ich, niż cioty z Barcelony, ale ich zwycięstwa absolutnie nie wykluczam. Pewnie wygra ktoś z dwójki wymienionej przeze mnie, a czarnym koniem (nie do końca) jest Lyon. Przemas, czemu napisałeś, że jest 20 drużyn? tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.