Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Odzyskanie Hasła?
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Problemy z grą online
whip123
witam. zapomniałem hasła do gry on-line, czy mogę go jakoś odzyskac?
czarek
spradź w może w rejestrze czy go nie ma, a jak jest możliwosc niech wysla ci maila z zapomnanym hasłem
whip123
a mozesz powiedziec generalnie gdzie dokladnie w rejestrze? a z tym meilem to wysłałem do konami bo tam gdzie sie rejestrowałem nie było podanego żadnego meila
norek
QUOTE(whip123 @ Dec 20 2006, 20:42:28) [snapback]105279[/snapback]

a mozesz powiedziec generalnie gdzie dokladnie w rejestrze? a z tym meilem to wysłałem do konami bo tam gdzie sie rejestrowałem nie było podanego żadnego meila

Przy rejstracji musiales podac swoj email na ktory to dostales jednokrotny kod ktorego nie mozna bylo zapodziac. Wejdz na strone rejstracyjna i sprobuj odzyskac haslo ktore powinno zostac CI przyslane na meil ktory podales wczesniej. Jesli sie to nie uda to niestety przykro. Z drugiej strony jak mozna ukladac takie hasla zeby ich nie pamietac....
czarek
hkeylocalmachine/software/konamipes6 tu szukaj
norek
QUOTE(fan pro-evo.pl @ Dec 20 2006, 21:40:26) [snapback]105311[/snapback]

hkeylocalmachine/software/konamipes6 tu szukaj

Skad niby ma byc tam haslo do gry online skoro wpisujesz je za kazdym razem kiedy to chcesz zagrac na przeciwnikow z sieci. Co najwyzej w sciezce ktora podales znajdziemy serial gry.
dolar39
Ja mam inny problem. Bardzo prosze o odpowiedz. Dzis kupile oryginalna 6-tke. Zarejestrowalem sie i dostalem kod do gry online. Ale jak go wpisuje w grze i chce grac dalej to wyskakuje mi komunikat ze podczas weryfikacji wystapil blad!Klucz spisalem na bank dobrze.

Pomozcie prosze
StraY
bo to co dostales nie jest do gry online tongue.gif
do gry online jest to haslo ktore musiales wymyslic zeby dostac to co spisales tongue.gif

wiem, ze nie napisalem tego zbyt jasno, ale nie umiem tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.