Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 'tape' Problem
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
mack
Bardzo mi zalezy aby na kamerze Normal long w czasie gry widac bylo tasmy na nogach zawodnikow. Do pes5 bylo rozwiazanie a od pes6 jakos nie ma. Bardzo prosze kto wie jak sobie z tym problemem poradzic niech pisze! Z gory dzieki za odp.
BoBaN
QUOTE(mack @ Dec 15 2006, 16:05:26) [snapback]103784[/snapback]

Bardzo mi zalezy aby na kamerze Normal long w czasie gry widac bylo tasmy na nogach zawodnikow. Do pes5 bylo rozwiazanie a od pes6 jakos nie ma. Bardzo prosze kto wie jak sobie z tym problemem poradzic niech pisze! Z gory dzieki za odp.

laugh.gif laugh.gif powaliłeś mnie na glebe tym problemem. rzeczywiście straszne że nie widać na kamerze 2 pasków na kostkach. poprostu dobijają mnie takie problemy.. nie mam pojecia jak mozna cos wykabinowac z tymi taśmami.
mack
QUOTE(BoBaN @ Dec 15 2006, 19:30:57) [snapback]103821[/snapback]

laugh.gif laugh.gif powaliłeś mnie na glebe tym problemem. rzeczywiście straszne że nie widać na kamerze 2 pasków na kostkach. poprostu dobijają mnie takie problemy.. nie mam pojecia jak mozna cos wykabinowac z tymi taśmami.

wiem biggrin.gif heheehe ale kurde no to w polaczeniu z wyraznymi kolorami(biale buty a nie szarel;/) daje swietny efekt:)
Dominoz
Stary, nie umrzesz jak nie bedziesz widzial jakis badziewnych paskow...
Z reszta nie wiem do konca o co chodzi wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.