Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Barca_fan
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Barca_Fan
Jestem początkującym i nowym Userem Forum smile.gif Postaram się robić jak najlepsze BMP oraz chciałem podziękowac DecO który mnie zainspirował, witam serdecznie smile.gif

Pierwsza Facjatka już dziś smile.gif
snake
Powodzenia.
don rxf
Zobaczymy co potrafisz ;]
DeCoo
Zobaczymy jak ci pojdzie.
Barca_Fan
I oto jest pierwsza twarz mojego wykonania smile.gif Mówcie co do poprawy ??

IPB Image
olivier
jest to twoja pierwsza twarz,poszerz nos.Musisz duzo pracowac w oedit i oglądac tutoriale do bmp,życze ci powodzenie w dalszych twarzach.
Barca_Fan
Dziękuje poprawić Nos nie ma sprawy tongue.gif
don rxf
Do poprawy :
-Oczy,
-Brwi,
-Usta,
-Nos,
-Czoło,
Pozdrawiam...
Barca_Fan
QUOTE(don rxf @ Nov 17 2006, 21:12:21) [snapback]98261[/snapback]

Do poprawy :
-Oczy,
-Brwi,
-Usta,
-Nos,
-Czoło,
Pozdrawiam...

Postaram się i nawzajem smile.gif To jest Peja ?
DeCoo
Jak na pierwsza twarz do niezle ale do poprawy:
- czoło
- nos
- brwi
- koniecznie oczy
- usta popraw
olo
deco.................. ehh.... nie zauwazyles ze don napisal identycznie to samo tylko w innej kolejnosci???... no comment...:/
jastrzab
oj cienko, ale takie niestety są pierwsze produkcje
norek
QUOTE(Barca_Fan @ Nov 17 2006, 21:15:26) [snapback]98263[/snapback]

Postaram się i nawzajem smile.gif To jest Peja ?

Chcesz Bana na kolejne konto? Czlowieku ucz sie na bledach bo daleko w zyciu nie dojdziesz.
Twarz slaba, nie podobny, cienka jakosc.
Barca_Fan
QUOTE(norek @ Nov 17 2006, 22:10:57) [snapback]98291[/snapback]

Chcesz Bana na kolejne konto? Czlowieku ucz sie na bledach bo daleko w zyciu nie dojdziesz.
Twarz slaba, nie podobny, cienka jakosc.

Nie no spokojnie bez nerwów, będe grzeczny i nie będe pisał głupich postów i nawet pracowałem nad BMP,
proszę nie sad.gif
Pelas
ohmy.gif jaki ty dobry jesteś nawet nad Bmp pracowałeśtongue.gif a adriano słaby. Popraw to o czym mówili wcześniej poprzednicy
norek
QUOTE(Barca_Fan @ Nov 17 2006, 22:31:43) [snapback]98296[/snapback]

Nie no spokojnie bez nerwów, będe grzeczny i nie będe pisał głupich postów i nawet pracowałem nad BMP,
proszę nie sad.gif

I to jest właśnie głupi post...łap 60 %...nastepnym razem BAN i chlopcze nie denerwuj ludzi ;/
Tyle ze tym razem dostaniesz bana na operatora sieciowego i chocbys nie wiem jak kombinowal konta nie zalozysz.
P.S nie odpisuj na tego posta.
Voytec
laugh.gif

a co do samej twarzy to bardzo słaba, ale to początki więc się kiedyś nauczysz.
Barca_Fan
To jeszcze nie Final, muszę poprawić to oko nie odpuszcze tak łatwo wink.gif

Adriano ver. 2

IPB Image

Zapraszam do pobrania ver. 2 Adriano.
DOWNLOAD
DeCoo
Jak dal mnie to prawe oko jest jakies male
olo
download nikomu nie potrzebny, zapewniam... smile.gif Nadal słaby cały rozmazany.....
Voytec
kolejny, który daje download pokemonów. chłopcy, nauczcie się robić bdb mordy żeby dawać ich biny. ten adriano który ty, Barca Fan prezentujesz nikogo nie zachęca do pobrania...

a co do samej twarzy to kompletnie niepodbobny. bmp koszmarne. a najmocniejszą stroną tej twarzy są włosy, które jak mniemam nie są twojego wykonania. i dawaj screeny na high to będziemy mogli lepiej oceniać bmp. i na początku musisz się pogodzić z krytyką, nie odpisywać głupich postów (bo w twoim wypadku skończy się to banem wink.gif ). tak więc bierz się do roboty
don rxf
QUOTE(Barca_Fan @ Nov 18 2006, 10:51:06) [snapback]98344[/snapback]

To jeszcze nie Final, muszę poprawić to oko nie odpuszcze tak łatwo wink.gif

Adriano ver. 2

IPB Image

Zapraszam do pobrania ver. 2 Adriano.
DOWNLOAD

Nadal cienki, nos, usta, oczy na pewno do poprawy!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.