Siema wszsytkim pamieta z was ktos moze Tsubase?:D:D:D była zarabista bajka:D:Dpamietam jak 2 odcinkic zekałem az tsubasa minie wszsytkich zawodników i strzeli bramke:D:D:P
StraY
Nov 9 2006, 20:45
Bajka - utwór wierszowany, najczęściej żartobliwy, zawierający morał. Anime - animacja rodem z KKW
ale tak, pamietam perypetie Tsubasy
PS. ma ktos moze dostep do tego anime?
Rivaldinho
Nov 9 2006, 20:57
Jak polishtracker wróci do pracy to jakiś power user bedzie mógł prośbę napisać, napewno chętni się pojawią.(20 chętnych na Tsubase i bez problemu ktoś to wrzuci).Pzdr.
niema takiej gry animowanej najwiecej to co była ta gra co zwierzetami grasz a tsubasa był dobry kopa miał jak carlos
szołpas
Jul 5 2007, 16:22
Po co odswiezasz stare tematy ?! nastepnym razem zobacz kiedy byl napisany ostatni post
burza-lukas
Jul 19 2007, 14:17
Gra jest jak najbardziej - wyszła w tym roku na PS2...i powiem że nawet dobra....pokazuję całą historie Tsubasy od pierwszych jego mistrzostw szkolnych po Mistrzostwa świata . Niestety po japońsku ale zagrać zagrałem tak aby powspominać stare czasy
moze ktoś by zrobił Ofa pod pesa o kapitanie Tsubasa
bilak
Apr 14 2008, 09:11
był gdzies taki patch , poszukaj na roznych stronach , jestem na 90% pewny że taki powstał
jasiek_barca
Jul 5 2008, 10:36
Na tej bajce to ja się wychowywałem Między innymi dzięki "Tsubasie" zacząłem uwielbiać piłkę nożną Najlepsze w tej bajce było to, że piłka trzepotała w siatce przynajmniej dwa odcinki xD
kristo2323
Jul 5 2008, 12:12
. . <<<---------------- Tsubasa żyje i się dobrze ma nawet z Kodziro w TT grał .
ポーランド
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.