Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomocy Z Kitserverem
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
FCB_HaGi
Mam taki problemik, a mianowicie sciągnołem sobie Kitservera, zainstalowałem w folderze z gra, tak jak to robiłem w 5 czesci, wlaczam gre i nie mam niestety stroi :/ wyglada to tak jak by mi sie wogule nie instaowal ten kit server, choc oczywiscie daje tam w setup install! Moze ktos mi pomuc z ta sprawa??
arm
Masz wogóle stroje w GDB ?
Jak wrzuciłeś czysty Kitserver i nie wrzuciłeś sobie folderów z kitsami to nie dziwne, że nic nie masz cool.gif
FCB_HaGi
ty no pewa ze mam, bo juce tam wrzocil np chelsea i milanu
i lipa jest bo sie nie wczytuja :/
Smoti
sprawdz jak masz nazwane druzyny w PESie,a jak w pliku "map"i folderze "uni"w kitserverze smile.gif jesli nie sa jednakowe to nie beda działac;)
FCB_HaGi
wszystko mam tak samo opisane i tak nie dziala :/
snok3r
a odpaliles plik "setup" i dales instal?
FCB_HaGi
pewnie ze tak i wlasnie dlatego nie wiem co jest z tym
FCB_HaGi
No już sbie poradziłem z tym żeby kitserver mi działał no i w grze działa, ale jak np daje edit mode i poszczegolne drozyny i zawodnikow to ci maja jesczze stare stroje tongue.gif co to jest??
Smoti
to wada tej edycji kit servera,nic na to nie poradzisz smile.gif
kanonier
Mozesz mi tez pomóc bo ja mam identyczny problem tez mam wszystko jak trzeba mam instal folder gdb i map chyba dobrze a mi nie wyswietla w grze???
DZieki wielkie tongue.gif
kanonier
Juz mi sie udalo nie mialem map w jednym folderze
arq
mam problem bo u mnie przy wybieraniu stroji wyswietlane sa stroje z kitservera ale w czasie meczu nie ma ich tylko te wykonane w edit mode i nie mam pojecia co sie dzieje? moze wiecie cos na ten temat
NipponJapanBoy
moze ktos zarzucic map.txt do PES 6 ? Prośba...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.