Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Komentarz
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
CZAK
Skąd można pobrać komentarz w innym jezyku niż polski.Ten mnie doprowadza do pasji.''Oto Eto"
Smoti
Powielam pytanie, moze hiszpanski??? w PES 4 miałem wymiatał biggrin.gif
boberto
a macie jakies namiary na francuski poniewaz tez jest dobry a komentatorzy zyja meczem.
NipponJapanBoy
QUOTE(boberto @ Dec 17 2006, 02:14:51) [snapback]104223[/snapback]
a macie jakies namiary na francuski poniewaz tez jest dobry a komentatorzy zyja meczem.

a co za problem na poczatku instalacji zaistalowac wszystkie jezyki ? tj. polski,niemiecki,francuski,wloski,hiszpanski...
Pro player
QUOTE(boberto @ Dec 17 2006, 00:14:51) [snapback]104223[/snapback]

Żyją meczem-dobre sobie!

QUOTE(Pro player @ Dec 17 2006, 00:21:30) [snapback]104225[/snapback]

Żyją meczem-dobre sobie!

apropo te komentarze tylko wydają się lepsze-bo pewnie nie macie pojecia co oni tam gadaja!
Jak ktos ma jakies pojecie na temat jezyków obcych to wie że chociaz sie zna dobrze język to "nie wpada' w ucho takie hiszpańskie gadanie bzdur jak rodowite "oto"-ja mam zajebistego OFa i nie mam jakichs pomyłek!
Także realizm nie jest najgorszy bo czyta mi z tych poprawionych plików i muszę przyzna że jest różnica!
Wcześniej grałem na Pesie z neta-bz sławnego juz "uaktualnienia" i teraz naprawde dostrzegam różnice!
PS.-mnie osobiście najbardziej denerwuje ten przesadzony R1-tylko tyle!

Gra idealna nigdy nie wyjdzie!
Ujmeny
Komentarz jest ten sam dla wszystkich języków.

Najbardziej mnie śmieszy, jak Anglik (przykładowo to samo mówią inni) po wygranym przeze mnie pierwszym meczu sezonu składa mi gratulacje ze zdobycia tytułu mistrza Hiszpanii. Następnie stwierdza, że mecz zakończył się remisem, a drugi dodaje, że tenere/menadżer będzie miał nad czym myśleć.
Oczywiście nie gram w lidzie hiszpańskiej, ale włoskiej, a mecz wygrałem 2:0, będąc przy piłce 62%.
Komentarz nie odstaje od poziomu gry. Niedopracowania biją po oczach (dobrze, że jest LAN).
boberto
QUOTE(Pro player @ Dec 17 2006, 02:28:07) [snapback]104225[/snapback]

Żyją meczem-dobre sobie!
apropo te komentarze tylko wydają się lepsze-bo pewnie nie macie pojecia co oni tam gadaja!
Jak ktos ma jakies pojecie na temat jezyków obcych to wie że chociaz sie zna dobrze język to "nie wpada' w ucho takie hiszpańskie gadanie bzdur jak rodowite "oto"-ja mam zajebistego OFa i nie mam jakichs pomyłek!
Także realizm nie jest najgorszy bo czyta mi z tych poprawionych plików i muszę przyzna że jest różnica!
Wcześniej grałem na Pesie z neta-bz sławnego juz "uaktualnienia" i teraz naprawde dostrzegam różnice!
PS.-mnie osobiście najbardziej denerwuje ten przesadzony R1-tylko tyle!

Gra idealna nigdy nie wyjdzie!

tys to jest doby blink.gif moze mi powiesz ze sie nie uzywa stwierdzenia"zyja meczem" ? Chyba masz cos z giertychem wspolnego.... a Francuskiego ucze sie juz troche i mam pojecie. Wiec nie sap
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.