Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: W Jakim Patchu Jest Orange Ekstraklasa
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES5 - Orange Ekstraklasa Patch
migimaster
Pewnie pytanie dla wielu jest banalne.Ale chodzi mi o nazwe patcha ktory dodaje orange ekstraklase z mozliwie najbardziej aktualnymi skladami.Przydaly by sie jeszcze aktualne transfery w innych ligach (na koniec okina transferowego 2006/2007) i sklady reprezentacji. Prosze o podanie linku. W powerpatchu chyba tego nie ma(Z reszta po sciagnieciu pliku tekst wyskakuje informacja ze plik jest uszkodzony i nie chce sie rozpakowac). Wiem ze jest option file z aktualnymi transferami, ale nie bedzie tam OE.Ja przegladam formum gdzies od godziny i nie moge znalezc patcha do OE, owszem jest napisane ze Orange ekstraklasa patch tylko gdzie on jest bo takiej nazwy nie ma w dziale download na www.issonline.pl . Jezeli nie ma z najbardziej aktualnymi skladami to taka jaka jest. Gdzies ktos pisze o linku do http://www.pro-evo.pl/download.php?id=008008 ze tam jest OE a w download jest opisane ze sa 3 polskie kluby mad.gif i do tego ze skladami z na 2006 r.

Czy jest cos nowszego niz to? http://www.issonline.pl/?cmd=pokaz&id=1153250174

Lub option file na nowy sezon do tego

UWAGA:W odpowiedziach piszcie tylko nazwe patcha, co zawiera i link do sciagniecia.Reszta komentarzy jest zbedna.Z gory dziekuje
siano
klik
Peras
nic nowszego z OE niestety nie ma i raczej napewno nie bedzie przynajmniej z tego co wiem.Być moze gdzieś w czeluściach domowych zakamrów ktoś coś robi ale za bardzo bym na to nie liczył smile.gif
migimaster
Nie rozumie to znaczy ze nie powstaje Orange Ekstraklasa z danymi na nowy sezon? (Polaczona Amica z Lechem, LKS,Widzew itd nowe transfery).Nikt nad tym nie pracuje?
lukasso
Nie
lucio
QUOTE(migimaster @ Oct 5 2006, 19:59:07) [snapback]91738[/snapback]

Nie rozumie to znaczy ze nie powstaje Orange Ekstraklasa z danymi na nowy sezon? (Polaczona Amica z Lechem, LKS,Widzew itd nowe transfery).Nikt nad tym nie pracuje?

Amica gra w lidze 3 kolego, a Lech w 1 - zaskoczony? smile.gif
migimaster
QUOTE(lucio @ Oct 5 2006, 20:29:54) [snapback]91743[/snapback]

Amica gra w lidze 3 kolego, a Lech w 1 - zaskoczony? smile.gif

Prosilem zeby odpowiadac tylko na temat.Tak wlasnie sie smieci w postach i pozniej nikt nie moze w nich nic znalezc.Znajdzie sie ktos kto bedzie chcial dodac swoje madrosci w ogule nie na temat. Nie jestem zaskoczony tym co napisales. Wiem, ze Powstala nowa drozyna z polaczenia Pierszej drozyny Lecha(calej) i Amici(wybranych zawodnikow). A we Wronkach jest drozyna Amici - III ligowa (zlozona glownie z zawodnikow bylej Amici II ktora teraz wystepuje pod nazwa AMICA ). Chodzilo mi o to ze w tamtym patchu te drozyny sa jeszcze pewnie osobno.

Jak dobrze sie orientuje to poza tym ze beda inne drozyny (niz w obecnym sezonie), to zeby miec aktualne sklady w OE nalezaloby pozmieniac w opcjach zawodnikow i porobic nowych (czyli zmienic option file).Teraz jeszcze jedno pytanie, czy to naprawde wymaga takiej wielkiej pracy zeby zamienic 3 drozyny w 1 lidze ?
lucio
QUOTE(migimaster @ Oct 6 2006, 20:19:32) [snapback]91770[/snapback]

Wiem, ze Powstala nowa drozyna z polaczenia Pierszej drozyny Lecha(calej) i Amici(wybranych zawodnikow).

Nie całej tylko też wybranych.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.