Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Który Patch Do Pes5 Najlepszy?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
stalemated
Witam serdecznie wszystkich!

Jestem posiadaczem PS2... na SWAP DISC 3,6...

Mianowicie jestem posiadaczem OPTION FILE do PES5: PESFAN (www.pesfan.com) -"besles-53544pes5opt.npo". Moje pytanie brzmi, czy obecnie jest jakiś najaktualniejszy Patch ze składami drużyn, butami, poprawionymi twarzami, strojami etc.

Chciałbym Patch'a, którym spokojnie mógłbym zastąpić OPTION FILE do PES5: PESFAN (www.pesfan.com) -"besles-53544pes5opt.npo" i który jest najbardziej poprawiony! Czytam po forum i widżę tu jakiegoś Wemerica, czy taki Patch jest w 100% lepszy od poprzednika, czy to może ten co mam jest najlepszy?

PROSZĘ O POMOC:) Z GÓRY DZIĘKUJE!smile.gif
stalemated
No zainteresowanie tematem aż się kurzy laugh.gif Pomożecie, czy nie?ohmy.gif
stalemated
Widzę, że mamy tu BARDZO DUŻO zorientowanych w temacie... na 91 przeglądających temat nikt z fanów tej serii nie wie? To ciekawe cool.gif
Mooner
SuperPatch, bo jest najbardziej aktualny, choć aż tak bardzo nei wymiata wg mnie
twarze super, 200 stadionów, i takie tam pierdoły
natomiast przyśpiewki jednak nie sa aż tak superfajowskie
tak samo ustawienia składów... tzn, np. nie ma tych.. ee.. strzałek w ataku poustawianych, a francja ma zwykłe ustawienie 4-2-1-3 bez żadneko przemyślenia taktycznego..
yo yo pozdro ziomki!
O ile się nie mylę, to SP jest na PC only.

oj biggrin.gif
kostek
Jestem posiadaczem PS2... na SWAP DISC 3,6...

O ile się nie mylę, to SP jest na PC only.
stalemated
circle.gif square.gif triangle.gif x2.gif No fardzo fajnie panowie, ale ja szukam PATCHA NAJLEPSZEGO NA P S 2 laugh.gif

A więc PONAWIAM pytanie: "Czy ktoś może mi powiedzieć jaki jest najlepszy PATCH z Option File na PS2?"

Pozdro;)
bigolo1
Jak dla mnie narazie najlepszy PATCH do PES6 to ten moj BIGOLO PES6 PATCH stworzony z kilku patchów dostepnych w intrnecie - i wspolpracujacym z OPTION FILE PESRevolution smile.gif
bigolo1
http://torrenty.org/torrent/67488 - torrent do gotowego pliku iso ino ściagnąć i nagrać
http://torrenty.org/torrent/67491 - torrent do Option File dla PES6 spatchowanego przez Bigolo1 laugh.gif
Kurwa, człowieku widzisz nazwę tematu blink.gif

A taki twój post widze już czwarty raz na forum mad.gif
hakan
gosc sie stara jak moze aby udostepnic nam patcha, a ty go jeszcze krytykujesz, daj mu spokój...
QUOTE(hakan @ Nov 13 2006, 19:22:15) [snapback]97496[/snapback]

gosc sie stara jak moze aby udostepnic nam patcha, a ty go jeszcze krytykujesz, daj mu spokój...

Cieszę się ze się stara, naprawdę, ale jest zbyt nachalny.

--------------------
Najlepszy patch do PES5 to :
- jeśli chodzi o jakość wykoniania, to oczywiście PowerPatch, nie licząc 2.7 nieaktualnego.

- jeśli chodzi o aktualność ale gorzej z jakością to SuperPatch 4.0
bigolo1
Alter jak niechcesz niściągaj temat wrzuciłem do kilku postów aby kazdy kto przeglada forum mogl wiedzieć gdzie co pobrac!
Patch prztgotowany jest dla wszystkich fanow serii którzy grają na PS2 a wkurwia ich to co robi KONAMI - a ty PRZYJACIELU jeżli używałeś POWERPATCHA i SUPERPATCHA znaczy że grasz na KOMPIE
Tylko mała cześć jest w wersji na PS2 jest zporzyczona z powyższych PATCHOW - PS2 FOREVER!
AdekPS2PL
QUOTE(hakan @ Nov 13 2006, 17:22:15) [snapback]97496[/snapback]

Dokladnie bigolo1,a ty Alter mowisz o patchach na PC a to jest dzial o PS2 wink.gif Tak wiec nie ten temat kolego:) PEACE !!
hakan
sciągam sobie patcha od Bigolo1 na torrencie, ale od jakiegos czasu stoi w miejscu i niewiem dlaczego... czy ktoś moze pomóc... pozdrawiam dobrze ze wreszcie cos sie rusza na tym forum, bo myslałem że tylko PC-towcy biora sie za patchowanie...
bigolo1
Mam dość słabe łacze tylko 320 kbp i dlatego jak tylko moge to puszczam BITCOMETA ale w nocy idzie non stop!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.