QUOTE(burak10 @ Sep 1 2006, 13:30:45) [snapback]87375[/snapback]
Witam
Ma do was takie pytanie otoz zastanawiam sie powaznie nad kupnem orginalnej wersji PES 6 chce ja wziac bo mysle o graniu po sieci z innymi graczami i tu pojawia sie moje pytanie jak bedzie wygladala rozgrywka na moim laczu:
Siec radiowa predkosci minumalna 256kb/s przewaznie sciagam z predkoscia 70kb/s.
Zrobilem tescik na stronce numion.com
i oto wyniki:
Download speed: 290.93 (36.36) 100%
Upload speed: 7.91 (0.98) 100%
Surfspeed inside Poland: 217.90
Jak to widzicie??
Jedno drugiemu zaprzeczam po pierwsze skoro masz predkosc 256kb/s to nie mozesz sciagac z predkoscia 70kb/s tylko z maximum 32kb/s (na 512 mozna sciagac z max speedem 64kb/s), zreszta wykazalo Ci na tescie : Download speed: 290.93 (36.36) <-- liczba podana w nawiasie oznacza z jaka predkoscia mozesz sciagac, a to pierwsze to predkosc twojego netu. Druga sprawa, to download jest znacznie mniej wazny, najwazniejszy do grania w PES przez net jest upload, ktory u Ciebie jest bardzo niski, bo zaledwie Upload speed: 7.91 (0.98), wiec mozesz wysylac z predkoscia niecale 1kb/s, czyli nie pograsz przez net, ja mam DL 512 (64kb/s), UL 256 (32kb/s) i nie jest az tak miodnie jakby sie wydawalo, szczerze mowiac to wiekszosc meczy jest na lagach (wiadomo jedna polowa, bo hostuje sie po polowie, jedna masz bez lagow, druga ewentualnie z lagami) ostatnio jak gralem pare meczy to bylo nawet dobrze, az sie zdziwilem

ale tak to lagi wystepuja czesto (na poczatku premiery jak gralem w online to prawie w ogole nie bylo lagow, a teraz...)

, nawet w menu sa parominutowe zawiechy. Szczerze mowiac odradzam Ci zakup PES 6, chyba ze masz zamiar w najblizszym czasie zmienic lacze na minimum 256 UL, to wtedy mozna pograc, bo na tym co masz teraz to nie bedzie gra, tylko pokaz slajdow, szkoda nerwow. A tak poza tematem, zastanawiam sie czy w PES 6 znow beda 3 profile, czy beda strzalki oznaczajace polaczenie (czerwona, zolta, zielona), czy zmienili cos w rankingu, czy lagi beda mniejsze, czat tez byl za krotki itd.