Siemano jestem tutaj nowy! Mam pytanie co do patcha orange ekstraklasa do pesa 5! Otóz jestem kibicem Górnika Zabrze i mam pare materiałów głosowych chodzi mi tu o przyśpiewki! Wiem że patch ejst już gotowy ale chciałem zapytać czy nie ma możliwości abym przesłał wam te materiały i jakieś uaktualnienie do ego patcha zrobili lub cośw tym stylu bo bardzo bymi było miło posłuchać śpiewów naszych kibiców a nie tylko LEcha Widzewa Legii czy Wisły! Nie znam się kompletnie na robieniu tego typi rzeczy więc prosze mnie nie bluzgać! Jeżeli było by takie coś możliwe bardzo bym prosił o pozytywną odpowiedź! NIe mówie żebyście robili specjalnie tylko dla Górnika mógłbym poszukać jeszcze czegoś dlainnych drużyn! Z góry dizęki za odpowiedź! Z kibicowskimi pozdrowieniami! Komandos
Bo0os
Aug 25 2006, 15:50
wrzuć na jakiś server, jeśli bedą dobre to ekipa odpowiedzialna za tworzenie patcha napewno je wykorzysta
Lesiu
Aug 25 2006, 17:24
wrzuć na jakiś serw te metariały,sie zrobi
Komandos88
Aug 25 2006, 18:49
Dobra a nie lepiej jak bym to komuś wysłał na maila? Bo jak mówiłem jestem zielony troche w takich żeczach i nie wiem jak nawet to wżucić na jakiś serwer ja wolałbym jakby któryś z was podał maila to do końca nast tygnia wyśle coś z dopingu Górnika Zabrze ale psotaram się nie tylko! Z góry dizęki za odp
Zżuciłem tam doping dla Górnika Zabrze! Piasta Gliwice! Korony Kielce! I d la Cracovii ale są tam tylko 2 przyśpiewki bo więcej nieznalazłem! I chciałbym zapytać odrazu tak na oko do kiedy zostało by to zrobione bo i ja i moi koledzy sie nie mogą doczekać włąsciwei codziennie mnie pytają kiedy to będzie heh! Z góry dzięki za odp! Acha i jakbyście kiedyś potrzebowali jeszcze coś tego typu to piszcie chętnie pomoge Pozdro
Komandos88
Aug 27 2006, 08:44
Elo to znowu ja chciałem się zapytać czy będzie robione coś czy pliki się nadają! Bo nikt nic nie napisał! Więcmógłby ktoś napisać czy i jak długo będzie to robione! Pozdrówka 19\G/48
E 9
Aug 27 2006, 09:22
Ja znalazłem dużo przyśpiewek Jagiellonii Białystok http://www.jagiellonia.net/index.php?co=multimedia&id=3 szczególnie polecam ''Tylko ty'' najlepsza przyśpiewka.Prosze ludzi którzy tworzą update o OE Patch żeby mi napisali czy przydadzą się te pliki.JAk nie to poszukam nowych.Czekam na ODp
Komandos88
Aug 28 2006, 18:51
Lesiu ja już zamieściłem liki dźwiękowe dla Gónikajakwiszi dla paru innych i co będą się nadawały? Jak potrzebujesz dlajeszcze kogoś bo brakuje totylko mów chętnie pomoge Pozdro
19\G/48
Muttley7
Feb 10 2007, 18:56
srry za offtopa ale: niech ktos poda link do patcha oe pes5 bo nigdzie znalesc nie moge ;/
gavi
Feb 11 2007, 22:23
na góownej stronie issonline.pl w archiwum na bank jest
don rxf
Feb 11 2007, 22:50
QUOTE(gavi @ Feb 12 2007, 00:27:03) [snapback]121853[/snapback]
na góownej stronie issonline.pl w archiwum na bank jest
Tylko ze linki wygasły, ja tez bym prosił o tego patcha :-)
sofix
Jul 10 2007, 13:24
Gdzie znajde patch Orange Ekstraklasa do PESa 5?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.