Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stroje Kks Lech Poznan
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Tlen
To mój pierwszy zestaw kitsów... W photoshopie tekstura zrobiona... ale w configu nie grzebałem bo nie mam zielonego pojęcia o tym... Gdzieś był taki temat co trzeba pisac w configu... Może ktoś dac link??

a oto kitsy...
Klik

Wiem,że trochę wyblakłe... ale tak jakoś wyszło :/

P.S. Jeżeli ktoś ma torin kits tutorial to niech go zapoda przez rapidshare... Bo jak ściągnę z linka od torina to mój winrar nie może znaleźć żadnych archiwów i plik się nie rozpakowywuje
z góry dzięki
pozdro
micu0890
Zrob te stroje nie takie wyblakle i zarzuc je do zassania.tongue.gif
Tlen
Tylko właśnie z tym kolorem mam problem tongue.gifUpdate

A może mi ktoś pomóc z tymi strojami?? Tzn. jakieś rady, wskazówki i tutorial torina ;( bo jak ściągnę go z linku, który dał torin to nie mogę go rozpakowac ;(
Hayalet
Wez zwiększ nasycenie w Photoshopie - powinno pomóc
micu0890
teraz sa gites. Zarzuc bina. PZDR
Tlen
Tu chyba wystarczy tekstura... przynajmniej mi wystarcza... bo to idzie do kitservera tongue.gif
Tylko mam problem z długim rękawem... :/ nie wiem jak zrobic, żeby na długim rękawie znaczek Orange Ekstraklasy i Pumy był na ramieniu :/
Tak więc na długim rękawie znaczków nie ma ... :/
To mój pierwszy strój i jeszcze nad nim popracuję tongue.gif
a teksturka Klik Prawy przycisk myszy... zapisz obraz jako smile.gif proste tongue.gif
W razie pytań jak wrzucic to piszcie tutaj
U mnie było tak... musiałem zrobic nowy folder w (kitserver->GDB->uni->Orange Ekstraklasa->Lech Poznań) i tam do tego nowego folderu wrzucic ten strój... zmienic jego nazwę na "all" i później skopiowac plik "config.txt" z folderu z pierwszym strojem Lecha smile.gif
kroczek
mi ten strój nie dziala jest caly przezroczysty moze mi ktos napisac dlaczego tak jest i jak to naprawic
lucio
Pisze sie chyba KKS ! a nie Kks !! i gdzie tu szacunek dla klubów?
Kriss91
No jak na początek to nieźle, ale:
-template nierówny
-nie widać w niektórych miejscach templatu
-loga są nierówne i rozmazane
i jeszcze można by było coś znaleźć biggrin.gif Ale nieźle.
Tlen
Już lepszego off topa nie mogłeś zrobic... Mówisz to mi?? Jak tylko mam możliwość to jestem na ul. bułgarskiej... Kocham to miejsce i tę atmosferę, a ty mi tu wyjeżdżasz, że nie przytrzymałem "shifta" i są dwie małe litery..................
A co do przezroczystości.... eeee.... skopiowałeś "configa"?? i zobacz jakie rozszerzenie ma textura... musi byc .png, i jeszcze możesz sprawdzic w ggs... Poszukaj w dziale wszystko o edycji.... I tam w tutorialach jest jak zainstalowac strój...
Przepraszam, że nie potrafię Ci lepiej pomóc, ale się na tym nie bardzo znam :/

@Kriss91 ty się chyba na tym znasz ... Możesz mi trochę pomóc??
Kriss91
A co konkretnie chcesz? Tutek, textury??
Bartezz
Fajne wyglądają a kiedy u mnie biggrin.gif
Tlen
Kriss ... tutek textury ... wszystko co masz tongue.gif nawet twój nr gg tongue.gif
Moje to 7113345
Widzę, że się znasz to mi pomożesz...
A bartezz do ciebie dam jak już dokończę ostatecznie... bo jeszcze próbuję coś zrobic
micu0890
mam prosbe moze ktos zarzucic na rapida nazwy np firm np REMES puma daidas nike i herby polskich klubow. Jak nie macie to powiedzcie jak to mozna zrobic. PZDR

PS : Sorki ze w tym temacie
Tlen
Ja robiłem tak... wpisywałem w wyszukiwarce grafiki w google np. puma logo ... i to zapisywałem.. .wrzucałem do photoshopa wycinałem i wklejałem
micu0890
dziex
Tlen
Mam pytanko Kriss... JAk zrobic numerki i litery do strojów??
I druga sprawa... wrzuc te templaty na jakiś inny server... bo z tego mi nie chce ściągnąc :/

Dzięki za tutka smile.gif
lucio
QUOTE(Tlen @ Aug 24 2006, 08:18:56) [snapback]85923[/snapback]

Już lepszego off topa nie mogłeś zrobic... Mówisz to mi?? Jak tylko mam możliwość to jestem na ul. bułgarskiej... Kocham to miejsce i tę atmosferę, a ty mi tu wyjeżdżasz, że nie przytrzymałem "shifta" i są dwie małe litery..................

Ja też Kocham Ten klub, ale z szacunku dla klubów piszmy z dużych liter Legia Groclin itd... Jakby ktoś pisał twoje nazwisko z małej litery, też chyba czułbyś sie nieco obrażony, prawda?
czarek
ma ktoś stroje zagłębia lubin całe i gk groclinu??
na ten sezon 06-07
Tlen
QUOTE(lucio @ Aug 25 2006, 18:39:10) [snapback]86107[/snapback]

Ja też Kocham Ten klub, ale z szacunku dla klubów piszmy z dużych liter Legia Groclin itd... Jakby ktoś pisał twoje nazwisko z małej litery, też chyba czułbyś sie nieco obrażony, prawda?

Ale ja po prostu nie przytrzymałem shifta... a tu od razu taki problem.. a tak btw to ja nie wiem jak ty, ale nie mogę się przemóc do tego, żeby napisac legia wielką literą (chyba, że Legła biggrin.gif)
Kriss91
Niestety narazie ci nie wrzucę na inny server textur. Nie mam czasu sad.gif Może ktoś inny to zrobi. A co do numerków to można je robić praktycznie tak samo jak kitsy. Ale zalecam ci ściągać z jakichś stron, np. wevolution.org.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.