Barca-Real , Milan-Inter zawsze takie meczyki zajebiscie sie oglada ale tylko wtedy jak sie ma C+
zacznijmy oczywiscie od sciagniecia programiku Cablecrytp decoder
mozecie go pobraz zestronki http://www.cablecrypt.org <- moim zdaniem najlepsza wersja to wlasnie nia rozkodowalem ladnie C+.dodatkowo potrzebny bedzie program o nazwie Dscaler do pobrania z
http://www.cablecrypt.org , na koniec musicie sciagnac jeszcze Avreecdd
No to jak wszytko juz mamy zaczyna rozpakowywac do jednego folderka,
nastepnie instalujemy Dscaler, Teraz odpalamy ikonke Avree i zamykamy ja po chwili nastepnie ikonke Cable i przechodzimy juz do ustawien .
1. sprawa to znalezienie programu c + <-tak wygloda po odpaleniu ,aby zlapac C+ wchodzimy w Options nastepnie Configure channels wybieramy rodzaj tunera najlepiej pozostawic 1 opcje i zaczynamy szukac poprzez kliniecie >> program bedzie szukal u mnie kolo 263Mhz znajuduje sie u was moze byc inaczej , tzreba poczekac cierpliwie az zlapie jakis obraz, gdy juz jest to dajemy nawze jakos i Move up no i jest dodoany.
2.Gdy juz mamy zlapany C+ przechodzimy do zakladki Decode i ustwiamy opcje Automatic Lock na Disable oraz Decetec Polarity na Default , teraz wlanczamy 1 opcje z listy Decode czyli Automatic polarity
pozostale opcje zostawiamy domyslnie jak sa.
teraz gasimy Cable i pzrechodzimy do Avreccd i odpalamy go i w nim jest opcja Channels tam dodajemy wczesnie zlapany C+ porzez wklejenie czestotliwosci z Cable i ja juz jest (bedzie prawdop. czarno bialy to na dole mamy ustawienia stabilnosci programu za pomoca nich ustawiamy aby obraz byl stabilny i sie nie ruszal ,jak juz nam sie uda to wylanczamy go i ponownie odpalamy Cable mamy juz C+ ale obraz dalej lata
tak wiec teraz wylanczamy klawisz na kalwierce Numlock i za pomoc 8-gora 2-dol 4-lewo 6-prawo kalibrujemy obraz do stabilnosci.jak juz mamy super w miare obraz to dajemy z opcji Decode horizontal Lock i jest masa:D
Ps..nie kazdemu bedzie szlo ladnie zalezy to odwielu rzeczy np. marki tunera czy UPC w danych regionie ale nie poddawajcie sie kwestia ustawien i wkoncu jakos bedzie 8)