Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sterowniki Do Karty Graficznej
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
shady03
witam tym razem mam takei pytanie tongue.gif

mam słąba karte graficzna VIA/S3G KM400/KN400
procesor 1,6ghz
256RAM

i fifa dzaiłą mojemu bratu dobrze smiga ekstra a mi pro nei abrdzo ejst takei wolne na najgorszych ustawieniach:(sad.gif ssasaid poweidzalze moze uaktualnienie sterowników do karty graficznej cos pomoze jest taka mozliwosc?!zeby dzaiłala szybciej? jesli ktospotrafiłby znalezc uaktualnione sterwoniki do tej karty prsoze o linka bos am nie umiem a mecze sie jzu z ta wolna gra od samegow ydania tongue.gif
vego21
Jeśli jest taka możliwośćw sterach karty jak w Nvidii czy ATI czyli zaawansowane ustawienia grafy we właściwościach ekranu (zakładka) to ustaw kartę na wysoką wydajność, wyłącz wszelkie zbędne ''dopalacze'' typu wygładzanie obrazu, synchronizacja pionowa itp. Gdy miałem GF2 MX400 to wyłączenie tych wszystkich pierdół pomagało i gra chodziła płynnie, na szczęście już nie mam takiego problemu smile.gif
shady03
QUOTE(vego21 @ Aug 16 2006, 09:07:58) [snapback]84598[/snapback]

Jeśli jest taka możliwośćw sterach karty jak w Nvidii czy ATI czyli zaawansowane ustawienia grafy we właściwościach ekranu (zakładka) to ustaw kartę na wysoką wydajność, wyłącz wszelkie zbędne ''dopalacze'' typu wygładzanie obrazu, synchronizacja pionowa itp. Gdy miałem GF2 MX400 to wyłączenie tych wszystkich pierdół pomagało i gra chodziła płynnie, na szczęście już nie mam takiego problemu smile.gif

Vego mzoesz wytłumaczyc mi krok po kroku jak toz robic?? bo nie jaze pliska biggrin.gif

aaa i jest taka mozlwiosc zaawansowana
vego21
Nie wiem czy Twoja karta udostępnia takie opcje ponieważ nigdy z nią do czynienia nie miałam.
Otóż na pulpicie klikasz prawym==>właściwości, następnie ustawienia i zaawansowane, gdzie u mnie widnieje zakładka ''GeForce6200'' i to właśnie w niej są ustawienia ''wydajności i jakości'', w których to mogę sobie ustawiać opcje przedstawione w poprzednim poście.
Te ustawienia mogą, ale nie muszą być w panelu sterowania.

Pozdro
Ogród
QUOTE(shady03 @ Aug 16 2006, 08:58:07) [snapback]84594[/snapback]

witam tym razem mam takei pytanie tongue.gif

mam słąba karte graficzna VIA/S3G KM400/KN400
procesor 1,6ghz
256RAM

i fifa dzaiłą mojemu bratu dobrze smiga ekstra a mi pro nei abrdzo ejst takei wolne na najgorszych ustawieniach:(sad.gif ssasaid poweidzalze moze uaktualnienie sterowników do karty graficznej cos pomoze jest taka mozliwosc?!zeby dzaiłala szybciej? jesli ktospotrafiłby znalezc uaktualnione sterwoniki do tej karty prsoze o linka bos am nie umiem a mecze sie jzu z ta wolna gra od samegow ydania tongue.gif

tego sie nei da czytać,popraw
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.