Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Oświetlenie Na Stadionach
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Bombka
Zauważylem ze na niektorych stadionach nie mam wogole oswietlenia,murawa jest jasna i wszystko na wysokosci trybun tez jest oswietlone ale jak np jest ujecie z pozycji bramkarza to to wyglada strasznie.Czy mozna zedytowac stadiony ktore mam juz w grze i poustawiac dla nich oswietlenie jakie np mozna zobaczyc w nedznej fifie?
herus
QUOTE(Bombka @ Aug 14 2006, 13:01:44) [snapback]84308[/snapback]

murawa jest jasna i wszystko na wysokosci trybun tez jest oswietlone ale jak np jest ujecie z pozycji bramkarza to to wyglada strasznie.

Wyslij screena
walczu
Rozumiem, że to na stadione z neta takim robionym w rhino. To normalne, poniewaz to strasznie trudne, o ile w ogole ktos wie jak to zrobic zeby oswietlenie szlo np z jupiterow. Przykro mi ale nie ma na to sposobu
Gienia
No racja troche to denerwujące jak światło wychodzi z powietrza a jupitery stoją obok. Może stadium makerzy powinni ustawiać jupitery w innym miejscu niż stoją naprawde, dla lepszego efektu.
walczu
QUOTE(adam_gienia @ Aug 14 2006, 19:21:43) [snapback]84362[/snapback]

No racja troche to denerwujące jak światło wychodzi z powietrza a jupitery stoją obok. Może stadium makerzy powinni ustawiać jupitery w innym miejscu niż stoją naprawde, dla lepszego efektu.

A jak ustawisz jupitery np Legii jak swiatlo wychodzi troche z ponad dachu krytej :>?
tsw.michal
QUOTE(walczu @ Aug 14 2006, 18:08:42) [snapback]84350[/snapback]

Rozumiem, że to na stadione z neta takim robionym w rhino. To normalne, poniewaz to strasznie trudne, o ile w ogole ktos wie jak to zrobic zeby oswietlenie szlo np z jupiterow. Przykro mi ale nie ma na to sposobu

Ty sie ciesz że wogule sa jakies polskie stadiony, a nie przejmuj sie ze swiatło wychodzi nie z jupiterów, bo to tylko przy wejsciu piłkarzy widac...
walczu
QUOTE(tsw.michal @ Aug 14 2006, 23:49:33) [snapback]84404[/snapback]

Ty sie ciesz że wogule sa jakies polskie stadiony, a nie przejmuj sie ze swiatło wychodzi nie z jupiterów, bo to tylko przy wejsciu piłkarzy widac...

Nie rozumiem czemu Ty to do mnie mówisz ;|, ja z tego problemu nie robie, sam robie stadiony i nie zwracam na to uwagi nawet jak to wyszlo tak dupnie jak na koronie ze swiatlo idzie zupelnie skad inad niz jupitery biggrin.gif
Vadim06
Po wgraniu "belek" do bramek ..Za pomocą StandUnpancker na niebie (w czterech kątach, oraz po bokach) pojawiają się jak by nie widzialne jupitery tongue.gif To właśnie z nich bije światło... wink.gif
tsw.michal
QUOTE(tsw.michal @ Aug 14 2006, 23:49:33) [snapback]84404[/snapback]

hehe sorki pomylilem posty:) późna godzina juz była:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.