Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak To Zrobic?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
TomcioELO
Gram w PESa od pierwszych czesci i niemam pojecia jak zrobic cos takiego:
http://www.youtube.com/watch?v=64Txmnh8CTE...related&search=
Zaskoczylem sie strasznie jak to zobaczylem. Mam prosbe, widzialem na filmikach czlonkow ISSONLINE ajk strzelaja tym sposobem bramki, moglby ktos z was wytlumaczyc jaka kombinacje zrobic by wykonac strzal "krzyzakiem"??
Z gory wielkie dzieki cool.gif
Overmars
sprobuje Ci wytłumaczyć. biegniesz piłkarzem prawonoznym na 16 metrze trzymaj±c r2.gif caly czas tak jakby strzelał lewa noga i naciskasz square.gif . Tak samo jest z piłkarzem lewonoznym tylko biegnisz nim jakby strzelal praw± nog±.Pamietaj ze nie wszyscy to potrafia zrobić np. Recoba,R.Carlos itp. Niewiem czy dobrze Ci wytłumaczylem ale sie staralem biggrin.gif . Pozdro for all
Węglu¶
QUOTE(TomcioELO @ Aug 13 2006, 21:33:37) [snapback]84210[/snapback]

Gram w PESa od pierwszych czesci i niemam pojecia jak zrobic cos takiego:
http://www.youtube.com/watch?v=64Txmnh8CTE...related&search=
Zaskoczylem sie strasznie jak to zobaczylem. Mam prosbe, widzialem na filmikach czlonkow ISSONLINE ajk strzelaja tym sposobem bramki, moglby ktos z was wytlumaczyc jaka kombinacje zrobic by wykonac strzal "krzyzakiem"??
Z gory wielkie dzieki cool.gif

jestes fanem ŁKSu no ale ci pomoge. biegniesz na slabsza noge zawodnika i strelasz. a to sa ustawienia zeby ziom potrafil robic krzyzaka

Consistency 3
Weak foot accuracy 2
Weak foot frequency 2
TomcioELO
Dobra dzieki ziomek !! Nauczylem sie juz cool.gif POZDROOOO!!
Węglu¶
QUOTE(TomcioELO @ Aug 13 2006, 23:58:29) [snapback]84227[/snapback]

Ale wystarczy tylko nacisnacstrzal?? Bo jak robie wg waszych wskazowek to on strzela slabsza noga probowalem przeroznymi pilkarzami. Moze jakies obszerniejsze i dokladniejsze wytlumaczenie by mi ktos wylozyl ?? cool.gif Bede naprawde wdzieczny.

zawodnicy w PESie maj± inteligencje. czasami wal± słabsz± nog±. jak nie ma takich ustawień jakie ci podałem to nigdy nie walnie z krzyżaka
TomcioELO
Juz sie udalo pozdro smile.gif
Węglu¶
QUOTE(TomcioELO @ Aug 14 2006, 00:22:08) [snapback]84231[/snapback]

Juz sie udalo pozdro smile.gif

a ja już nakręciłem ci tutka smile.gif
TomcioELO
biggrin.gif Spoko ziomek cool.gif Ale jest jeden mankament sad.gif Niema w PES5 takiego pilkarza ktory by mial takie "preferencje" jak podales sad.gif Musialem w edicie mu zrobic dopiero mogl tak strzelac. Naprawde tylko ci kolesie co maja w. f. a. 2 i w. f. f. 2 i cons. 3 ??
POZDRO!!
Węglu¶
QUOTE(TomcioELO @ Aug 14 2006, 12:25:13) [snapback]84279[/snapback]

biggrin.gif Spoko ziomek cool.gif Ale jest jeden mankament sad.gif Niema w PES5 takiego pilkarza ktory by mial takie "preferencje" jak podales sad.gif Musialem w edicie mu zrobic dopiero mogl tak strzelac. Naprawde tylko ci kolesie co maja w. f. a. 2 i w. f. f. 2 i cons. 3 ??
POZDRO!!

PES krzyżaka zrobił tylko Messiemu, Recobie i Maradonie a jak chcesz innych to musisz ustawić
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.