Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Playstation3
board.issonline.pl > Inne > Konsole
Rivaldinho
Zbiera ktoś hajs na to? Jakie są wasze komentarze na temat tego wspaniałęgo sprzętu którego premiera już niedługo..... ??
lookass
Hmm trudno cokolwiek powiedzieć o czymś co jeszcze nie wyszło ale cena będzie oscylowała w granicy 2500 tys zł sad.gif
Mooner
czytalem w recenzjach ze xbox360 ma byc lepszy od playstation... ale to chyba nei pod względem graficznym tylko pod innymi apsektami..
_DEVIL_
PS3 napewno pod wzgledem graficznym bedzie lepsze od IX-a, wkoncu konsola wyjdzie przeszło pół roku pózniej.
PS.mam nadzieje że ja kupie.
rav
Dla next-genowego Tekkena bym może już zaczął pieniądze zbierać na trzeciego plejaka, (byłem pod wrażeniem renderowanego filmiku z Jinem Kazamą w roli głównej), ale po obejrzeniu trailera, który w miarę często zapodawany jest na Hyperze, wstrzymuję się ... Czekam na coś lepszego (na lepszy trailer, oczywiście biggrin.gif).
Voytec
sam mam PS2 i jestem baaardzo zadowolony z tego cudeńka. a co do PS3 to raczej kupie, za rok mam nadzieje smile.gif

pozdrawiam
norek
Poki co uwazam ze w przeciagu 2 lat PS3 nie przebije graficznie X360.
Beda wypuszczac gry na zblizonych poziomach graficznych. Byc moze w pozniejszych tytulach
roznica nieco sie zwiekszy. Jednak na start polecalbym X'a z tego wzgledu ze kosztuje duzo mniej
a do czasu kiedy gry PS3 zaczna brylowac grafika to ów konsolka stanieje i to duzo.
Panowie z firmy Sony beda musieli grubo pomyslec nad zmniejszeniem ceny tego cacka
bo cena ktora zasugerowali jest stanowczo za wysoka no i Xbox postawil wysoko poprzeczke.
Pozdrawiam.
Mani3k
PlayStation zawsze biło konkurencję pod względem popularności, mam nadzieję, że tym razem również pod względem graficznym... a jesli nawet nie to i tak można ją (dop. PS3) kupować w ciemno bo i tak odniesie sukces ze względu na tytuły gier, o których inne konsole mogą pomażyć... to jest ten argument, który stawia PS3 ponad inne konsole...
Pozdro
zyga
Na X360 beda piraty ?? ;>
Voytec
norku, pamietaj że PS2 wwychodząc także kosztowało ok 2200 a teraz kosztuje 400 nowy. z PS3 będzie tak samo.
triangle.gif square.gif circle.gif x2.gif
l1.gif l2.gif

pozdrawiam
popiol
QUOTE(zyga @ Sep 30 2006, 10:24:22) [snapback]91172[/snapback]

Na X360 beda piraty ?? ;>

juz sa na to sposoby by grac na piratach na tym cacku biggrin.gif Ja tak caly czas rozmyslam i doszedlem do wniosku ze jak bede mial kase to raczej nie bede juz modernizowal/kupowal nowego kompa tylko wlasnie kupie Xa 360, conajmniej o polowe taniej niz nowy komp i nie musze sie martwic czy za dwa lata znow wyjdzie jakis Crysis 2, ktory bedzie mial wymagania 3gb ram i geforce 10000 i proca 5000mhz laugh.gif A konsoli nie trzeba modernizowac i to jest na plus, no i na dodatek nie trzeba nawet instalowac gier, co jest rewolucyjna sprawa. Przyznam szczerze ze nie mam zadnej konsoli, ale mialem kiedys PSX'a wyladowalem w niego wszystkie pieniadze z komuni (jakies 1500zl), ale potem zalowalem troche bo po pierwsze primo, kupilem go troche za pozno i wyszlo PS2 i se plulem w brode, ze chce miec PS2, po drugie primo sprzedalem PSX w lombardzie za jedyne bodajze 100zl mad.gif Na PS2 oczywiscie gralem wielokrotnie, najczescie w ISS/PES biggrin.gif Ale z X'em nie mialem nigdy stycznosci (no dobra jak bylem maly pamietam jak gralem w Bonda we 4 w videoboxie z kumplami, frajda byla, ale nie zapomne tego ogromnego pada blink.gif do ktorego nie moglem sie przyzwyczaic), wiec obawiam sie czy przypadnie mi do gustu pad od Xa 360, czy dobrze bedzie mi sie gralo w gry FPP, PESa etc. Gralem kiedys w MoH'a na PS2 na analogach bylo celowanie i jakos dawalo rady, gralem z kumplem na przeciwnikow konsolowych i zabawa byla przednia, szkoda ze na PC nie moza grac we dwoch vs PC, ale to jest w zasadzie zrozumialem, bo tam masz 2 pady, a tu jedna klawe... biggrin.gif Takze powaznie zastanawiam sie na zakupem w (nie)dalekiej przyszlosci nowego Xa, badz ewentualnie PS3, jezeli mnie ono przekona... smile.gif
Hayalet
Premiera PS3 nastąpiła! Japońscy klienci tłumnie oblegali sklepy (koczujące tłumy) i wszystko po to by zakupić ich ukochaną konsole wraz z grą Giant Enemy Krab (5.5/10 na jednym z serwisów internetowych) czekam na relacje japońców z konsoli, w końcu kanji mi nie obce ;].
Rivaldinho
Na Ebayu można kupić PS3 z 60gb dyskiem za 1,500 ojro smile.gif
Inna akucja oferuje PS3 60gb dysk, 2 gry (Madden 07 i cos tam) + dodatkowy pad za 5,000 $
Cena wygóro0oo0wna troszkę smile.gif
Hayalet
No teoretycznie jest niedostępny, narazie mają go Ci którzy zakupili telewizor Bravia full HD z prawem pierwokupu na PS3, dlatego cena taka znośna, rozebrano już go na kawałeczki, jest cichszy od masońskiej żydokonsoli (czytaj iksrozjeb pełen obrót), pobiera więcej prądu o 50 W (toż to już 350!!), no i na każdym kupionym modelu zarabiamy 250$
saper
QUOTE(Mani3k @ Sep 30 2006, 08:32:50) [snapback]91167[/snapback]

W ciemno bo i tak odniesie sukces ze względu na tytuły gier, o których inne konsole mogą pomażyć... to jest ten argument, który stawia PS3 ponad inne konsole...
Pozdro

Stary post, dlatego takie głupoty piszesz (:

Sony straciło kilka ciekawych exclusive. Różnica graficzna nie będzie aż tak duża jak by się mogło wydawać nie którym. Jeśli PS3 będzie lepszy od Iksa, to będzie, ale tylko trochę, o tyle -- : ) Na razie prowadzi Iks, mniejsza cena...i takie tam P;
Ja liczyłem na MGS4 na Iksa, ale zdementowano ów plotkę. (A może wyjdzie ?;p)

Pozdrawiam,
saper
malyksg
kiedys na tvn turbo ogladalem taki program Gadżet i tam porownywali X360, PS3 i Wii i mowili cos, ze do PS3 mozna podlaczyc klawiature i po necie chodzic... bylem dzis w sklepie i sie pytam jednego gostka z rtv/agd czy na ps3 mozna smigac po necie a on mi mowi, ze moge se pograc on-line.... a za tem czy majac ps3 i dzialajaca do niego klawiature i mysz moge surfowac po internecie, jak tak to czy ps3 jest w stanie odczytywac pliki w pdf. ? jakies pliki tekstowe odtwarzac filmiki np. z youtube ?
z gory dzieki za info smile.gif
Tomak
Nie wiem jak z .pdf'ami, ale po niecie latasz normalnie, nawet bez klawierki. Nie ma żadnego problemu z oglądaniem filmików na YT.
Hayalet
Support apletów narazie dość mocno ograniczony, więc aż taka bajera nie jest.
No i nie ma polskich czcionek.
Czy też weby 2.0 lubią sobie nie działać.
Moim skromnym zdaniem jest to co najwyżej alternatywa gdy wysiądzie Ci pc, ale nie pełnoprawny konkurent w dziedzinie przeglądania stron.

Ale spokojnie, kilka update'ów i wsio będzie śmigać jak marzenie.
JnR
Słyszałem że niektóre gry na PS2 działają na PS3 może ktoś powiedzieć czy Dragon Ball Z budokai tekenachi 3 działa na ps3 ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.