Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak To Naprawic?!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Bombka
wgralem do pesa stroje marsylii na nowy sezon i na samym poczatku meczu wywala mnie do windy.nie wiem co zrobic,bo w kload.cfg ustawilem na wieksze rozdzielczosci i stoje na duzych rozdz.chodza pieknie.config tez zgrywalem z powerpatcha bo wczesniej tak robilem z tymi co mi nie dzialaly i jakos sie udawalo.co jest nie tak??wywala mnie takze jak chce wejsc w edit marsylii.
Kriss91
Jeśli macie najnowszego kitserver'a i chcecie korzystać z kitsów w większej rozdzielczości, otwórzcie plik kload z folderu z kitserverem. Zmieńcie wpis:
#DLL.2 = "kitserver\kserv-HD.dll" #kitserver-HighDefinition
na:
DLL.2 = "kitserver\kserv-HD.dll" #kitserver-HighDefinition

i skasujcie wpis:
DLL.2 = "kitserver\kserv.dll" #kitserver
lub zmieńcie na:
#DLL.2 = "kitserver\kserv.dll" #kitserver

A było to tak niedaleko, bo w moim temacie tongue.gif
Bombka
QUOTE(Kriss91 @ Aug 9 2006, 08:04:43) [snapback]83448[/snapback]

A było to tak niedaleko, bo w moim temacie tongue.gif

Dzieki Ci bardzo!!Mecze sie z tym od nie wiem kiedy,POZDRAWIAM!!
rav
A czy wtedy będą działać również kitsy w niskiej rozdzielczości?

edit

Dzięki smile.gif Już FCB śmiga w big strojach smile.gif
Kriss91
Oczywiście, że będą.

PZDR
Bombka
QUOTE(Kriss91 @ Aug 9 2006, 08:15:41) [snapback]83452[/snapback]

Oczywiście, że będą.

PZDR

To jeszcze jedno pytanko odnosnie strojow:DBo rabia mi sie stroje Polski i Holandii(tylko te widzialem nie wiem jak z reszta) gdy wgram nowe stroje od Conigol'a.na stroju jest godlo a pod nim flaga jak w pesie bez zadnych patchy.Co z tym moge zrobic?
Kriss91
Ściągnąć jakiegoś konkretnego OFa.
Bombka
QUOTE(Kriss91 @ Aug 9 2006, 08:33:18) [snapback]83454[/snapback]

Ściągnąć jakiegoś konkretnego OFa.

A ten Conigol'a jest zly?wiem ze nie wspolgra z pp bo zamienia legie i wisle na inne druzyny i kilka innych tez sie zmienia,ale tam sa aktualne sklady itd.To podpowiedz jaki OF jest dobry?biggrin.gif
Kriss91
Jeżeli w paczce Conigola jest OF, to najprawdopodobniej źle go wgrałeś, tzn. wkleiłeś go do folderu Konami, zamiast do folderu FOLDER1.
Bombka
QUOTE(Kriss91 @ Aug 9 2006, 09:35:44) [snapback]83472[/snapback]

Jeżeli w paczce Conigola jest OF, to najprawdopodobniej źle go wgrałeś, tzn. wkleiłeś go do folderu Konami, zamiast do folderu FOLDER1.

Wgralem go dobrze.Przekopiowalem do folderu1, ktory jest w folderze "save".
Kriss91
Hmm, szczerze mówiąc nie mam pojęcia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.