Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Blase Stadiums
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Blase
WIP : Piast Gliwice - 90% skończone

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Prosze nie pisac, ze ten stadion juz jest zrobiony przez T-Mac'a bo wiem o tym. Po drugie prosze nie pytac po co ten stadion skoro T-Mac juz go zrobil - wiem ale ten model od dawna lezal sie u mnie na dysku, bo przeznaczony byl do fify. Postanowilem jednak skonwertowac go do PES'a i oto co mi wyszlo:)
T-Mac
zreszta juz nawet to omowilismy na msn smile.gif ze ja sie nie pogniewam jak go wydasz tongue.gif
dobra robota czekam na wiselke bo widzialem pierwsze screeny juz smile.gif
Vadim06
Hmmm kapitalnie to wygląda wink.gif Te siedzenia wyglądają bardzo efektownie dry.gif

Brawo Blase...

No to jak do tego dojdzie stadion Wisełki to będziemy wszyscy uszczęśliwieni !:)
Mortin
swietnie prezentuje sie ten stadion, na pochwale zasluguja rozniez krzeselka...
pozdro
herus
No stadion fajny biggrin.gif w szczegolnosci te krzeselka. Blase jakie masz jeszcze stadiony pod Fife?
Riki101
Bardzo ladny stadion smile.gif krzesełka rules wink.gif
Blase
Dzieki za oceny czekam na ew. krytyczne uwagi, bo dopoki stadion nie jest skonczony moge w miare na biezaco naniesc poprawki. Do kibicow Piasta - moge ich uspokoic - klatka dla kibicow przyjezdnych jest na uwzgledniona w tym modelu jednak musze jeszcze dopracowac tekstury poniewaz nie jestem zadowolony z jej obecnego wygladu. Mam rowniez pytanie : Czy na obu lukach sa betnowe 3 stopnie(tzn wzdluz calych lukow czy tylko na jakims ich fragmencie??

Pracuje nad kilkoma innymi stadionami ale nie chce mowic jakie i kiedy skoncze aby zapobiec zbednemu cisnieniu w tym topicu;) Jednak jak zdradzil juz T-Mac(zreszta sam zamiescilem jednego screena w innym topicu) pracuje nad stadionem Wisly. Opublikuje wiecej screenow gdy stadium zaawansowania prac bedzie na tyle wysoki aby nie potrzebnie narazac was na zbyt dlugie oczekiwanie na wersje finalna.
Mam tylko jedno pytanie - na stadionie Wisly budowana jest nowa trybuna(D) czy w mam waszym zdaniem mam umiescic ja jako skonczona czy bawic sie w odwzorowanie aktualnego stanu(powiem szczerze ze wolal bym ja umiescic juz jako gotowa).

Pozdrawiam:)
Riki101
QUOTE(Blase @ Aug 5 2006, 01:46:07) [snapback]82662[/snapback]

Pracuje nad stadionem Wisly. Opublikuje wiecej screenow gdy stadium zaawansowania prac bedzie na tyle wysoki aby nie potrzebnie narazac was na zbyt dlugie oczekiwanie na wersje finalna.
Mam tylko jedno pytanie - na stadionie Wisly budowana jest nowa trybuna(D) czy w mam waszym zdaniem mam umiescic ja jako skonczona czy bawic sie w odwzorowanie aktualnego stanu(powiem szczerze ze wolal bym ja umiescic juz jako gotowa).

Moim zdaniem powinna byc już skończona rolleyes.gif (lepiej to bedzie wyglądac)
einar
QUOTE(Blase @ Aug 4 2006, 23:46:07) [snapback]82662[/snapback]

Dzieki za oceny czekam na ew. krytyczne uwagi, bo dopoki stadion nie jest skonczony moge w miare na biezaco naniesc poprawki. Do kibicow Piasta - moge ich uspokoic - klatka dla kibicow przyjezdnych jest na uwzgledniona w tym modelu jednak musze jeszcze dopracowac tekstury poniewaz nie jestem zadowolony z jej obecnego wygladu. Mam rowniez pytanie : Czy na obu lukach sa betnowe 3 stopnie(tzn wzdluz calych lukow czy tylko na jakims ich fragmencie??

Pracuje nad kilkoma innymi stadionami ale nie chce mowic jakie i kiedy skoncze aby zapobiec zbednemu cisnieniu w tym topicu;) Jednak jak zdradzil juz T-Mac(zreszta sam zamiescilem jednego screena w innym topicu) pracuje nad stadionem Wisly. Opublikuje wiecej screenow gdy stadium zaawansowania prac bedzie na tyle wysoki aby nie potrzebnie narazac was na zbyt dlugie oczekiwanie na wersje finalna.

Rób z trybuną D bo po co robic stadion ktory za pare miechow bedzie nie aktualny. A stadion piasta elegancki

Pzdr
Blase
WIP : Miedz Legnica - 85% skończone

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Do wykonania pozostało zadaszenie trybuny wipowskiej oraz wykonanie okolicy stadionu. Ponadto musze dopracowac kilka tekstur. Mam nadzieje, ze zarowno ten stadion jak i stadion zaprezentowany wyzej uda mi sie skonczyc w czasie dlugiego weekendu.

herus
Siema, moglbym Cie poprosic o stworzenie stadionu Amiki Wronki, dysponuje duza iloscia zdjęć. A te stadiony super. Małe a cieszy. pozdro.
kostek
QUOTE(Blase @ Aug 11 2006, 14:23:28) [snapback]83811[/snapback]

WIP : Miedz Legnica - 85% skończone

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Do wykonania pozostało zadaszenie trybuny wipowskiej oraz wykonanie okolicy stadionu. Ponadto musze dopracowac kilka tekstur. Mam nadzieje, ze zarowno ten stadion jak i stadion zaprezentowany wyzej uda mi sie skonczyc w czasie dlugiego weekendu.

bardzo ładny stadionik... jutro być moze na nim zagram ;D chyba, ze na boczne Nas wjebią - nie wiem.
Kiedy masz zamiar go wydac?
E 9
Siema Blase już niedługo pojawi się PES 6 a nikt nie wydaje stadionów sad.gif Może ty coś wydasz z wczesniej pokzanych prac?Proszę o szybko odp POzdro. biggrin.gif

JAGA 2-2 Polonia Bytom.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.