Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Odejście Juce'a Ze Społeczności
board.issonline.pl > Inne > Ludzie
alpha_wolf
Juce ogłosił na forum wevolution.org swoje zakończenie prac nad PESem na etapie Piątki. Nie napisze nic więcej do niej, możliwe że jeśli cokolwiek wyjdzie po KS 5.2.3 to tylko bootserver, ale to wątpliwe. Już stadiumserver był na "żądanie publiki". Nie napisze przede wszystkim nic do PES6. Mam nadzieję, że znajdzie godnych naśladowców.

http://www.wevolution.org/forum/viewtopic....2e0d10ee08d2366

Co prawda, zaraz potem deklaruje, że jeśli złapie się na haczyk Szóstki, będzie robił dalej, a poza tym nic nie stoi na przeszkodzie by ktoś przejął od niego KS6, ale obawiam się że możemy zostać bez podstawowego narzędzia na jakiś czas w przypadku PES6 :/
rav
Beznadzieja. Oby zmienił zdanie. Kitserver jest jednym z najbardziej przydatnych programów do Pro Evolution Soccer ...
Vadim06
To co miał wykonać wykonał ..Wyda jeszcze BS i będzie gitesik smile.gif Żadnych "większych" carów mi nie potrzeba..

Kitserver jest ? jest..

faceServer jest? jest..

StadiumServer jest? jest..

HairServer jest? jest..

Czego chcieć więcej ? No możliwe, że BS jeszcze by się przydał. .

Chłop się napracował i należy mu się już mała "emerytura" dobrze, że nie odchodzi na stałe, wróci naszczęście do programów gdy wyjdzie kolejna odsłona Pro ..

A ludzie już za dużo wymyślają.. Zaraz będą żądać bandServer czy też TapeServer rolleyes.gif
Simon
kurde ale bez KS to pes bedzie bardzo lipny. przeciez instalujac kitservera ma sie juz polowe spatchowanej gry (chodzi mi tu o to ze nie trzeba stadionow, pilek twarzy, mam nadzieje butow podmieniac osobno tylko wszystko w tym nieocenionym programem)
Vadim06
QUOTE(Simon @ Aug 4 2006, 16:36:35) [snapback]82573[/snapback]

kurde ale bez KS to pes bedzie bardzo lipny. przeciez instalujac kitservera ma sie juz polowe spatchowanej gry (chodzi mi tu o to ze nie trzeba stadionow, pilek twarzy, mam nadzieje butow podmieniac osobno tylko wszystko w tym nieocenionym programem)

Hmm ale z tego co wiadomo Juce kończy swoją "kariere" w ver. piątej Pro Evo .. Gdy wyjdzie nowa wersja czyli szósteczka no to nadal będzie pracował pełną parą wink.gif

Wątpie, aby na stałe odszedł smile.gif
Riki101
No miejmy nadzieje że gdy wejdzie PES6 to Juce wróci bo bez niego a szczególnie bez kitservera to nie będzie to samo sad.gif
zizek
Nie wiecie co z tym bootserverem do PES 5???
W ogóle będzie w końcu czy już definitywnie nie???
I mam pytanko czy jak wyjdzie PES 6 to bedzie można skopiować kitservera z pes 5 do pes 6 z cała jego zawartością i czy będzie działał???
whan
1.nie wiemy, juce jest on holiday.
2. oczywiste, ze sie nie bedzie dało.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.